Boso jest fajnie! (dawniej: Boso po świecie) [331]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Skippy

Dodałem kilka nowych zdjęć [ http://boso.waw.pl ] z mojego ostatniego wypadu do Szczyrku, który przynajmniej zmotoryzowanym ze stolicy polecam (wyjątkowo łatwy dojazd). Może ktoś sie przyłączy?

D.
  • Skippy

I coś mi chyba nie wyszło, bo wątek jest dwa razy :(

D.
  • Skippy

Pytanie do osob poludniowych, zwlaszcza do Pietrka - moze Szczyrk w nastepny weekend?
    A moze ktos z wawy chce wyskoczyc?

D.
  • Pietrek

Mam gosci w najblizszy łykend A potem mam bitwe pod Grunwaldem, gdzie chyba bede, bo musze.
  • Pietrek

A kiedy znowu będziesz w Szczyrku?
  • Skippy

>Pietrek napisał
    >A kiedy znowu będziesz w Szczyrku?

Chcialem wpasc jutro, ale w taka pogode chlodze sie w domu pod klimą. Mam wątpliwości czy dalbym rade gdzies chodzic. Jak tylko sie ochlodzi, to wyskocze.

D.
  • Costas

Czesc! Ja tez lubie polskie Tatry. Ostatniu trzy lata podrzad wybieram sie wlasnie tak, oby zachaczyc snieg. Boso pedzam chodzac szlakami caly dni do ciemna http://www.winterfeet.envy.nu/home....
  • Pietrek

To moze sie wybierzemy gdzies razem? Tylko ja musze zaplanowac tydzien albo dwa wczesniej
  • Costas

Pietrek, nie jestem, jak na razie, ograniczony w czasie. Będę w W-wie w poniedziałek 22. 06. Do dyspozycji od g. 15.00. Chciał bym się spotkać i zapoznać się ze warszawskimi barefutrami. Od dwudziestych lipca będę przez miesiąc we Włoszech, Rzym, Asyż, inne miasta. Jestem otwarty, możemy uzgodnić termin spotkania. Na pewno, koniec sierpnia – pocz. Pazdz. wybieram się w Tatry. Zakopane, willa Cetynka na Gubałówce. Może inne propozycje? Pozdrawiam.
  • Pietrek

Ja akurat w Waw-ce bywam raz na rok. Co do gor - co myślisz o Górach Stołowych?
  • Pietrek

Ja akurat w Waw-ce bywam raz na rok. Co do gor - co myślisz o Górach Stołowych? Albo Bieszczadach? Ale Tatry też lubimy oboje z Ilonką, więc chętnie... Moglibysmy spotkac sie w Krakowie i jechać razem.
  • Costas

W lipcu będę jechał albo leciał do Rzymu z Krakowa albo Katowic. Doładnie 19 czy 20 -go. Możemy jakiś tydzień przed albo po moim powrocie 03. 08. Jak myślisz?
  • Andrzej

Wspaniałe miejsce! I w 1969 r. spadły tam meteoryty. Znaleziono tylko jeden; reszta gdzies leży. Ze Szczelińca do Błędnych Skał idzie się luksusowo, jak po dywanie.

Zapomniałem zacytować. Chodzi oczywiście o Góry Stołowe.
  • Pietrek

No to mamy termin. A miejsce? Jakie wolisz?
  • Costas

Witaj. W Polsce to ja byłem w górach tylko w Zakopanem, znam miasto dokładnie, tak teraz miał bym chęć zwiedzieć jakieś inne mejscowości, tak, żeby było to koniecznie w górach. A tak jesmem otwarty na każdą propozycję byle by boso po górskich ścieżkach.
  • Pietrek

My mamy ochote wybrać się w Góry Stołowe, Bieszczady, Tatry, Beskidy, Gorce... Wszędzie. Gorce są fajne, bo niedaleko Krakowa i ładne do spaceru boso. Ale i w Tatry nas ciągnie. Tak, że najlepiej wybrać co się chce.
  • Costas

Cześć, jak ty widzisz zakwarterowanie w innym miejscu, niż Zakopane? Ja to tam zawsze zatrzymuję się na Góbalówce w Cetynce albo Cyrhla
  • Pietrek

Nie znam Tatr tak naprawdę.
  • Costas

Witajcie! Dopiero co wróciłem z Krymu, gdzie spędziłem tydzień łażąc po górach. Pzez cały ten czas byłem na bosaka. Zwiedziłem prawie wszystkie górskie miejsca, udostępnione dla turystów: Aj-Petri, Czufut-Kale, jaskinie w górach, gdzie miałem okazję pochodzić nawet po śniegu. Również trochę zmieniłem wygląd swego sajta. Zapraszam do odwiedzenia: http://www.leathersoles.narod.ru/ho...
    Pozdrawiam wszystkich chodzących boso, myślę, że na jesień (po wakacjach) aktywność no forum wzrośnie.
  • Costas

Witajcie, koledzy! Chciałbym przedstawić kilka zdjęć z ostatniej wyprawy do Zakopanego. Przez 5 dni explorowałem gorskie ścieżki w TPN. Bylo super. http://picasaweb.google.pl/Costasbf...
    Opis przygody podam poźniej, jak wystukam do nie działa mi coś "o" kreskowane. Pozdrawiam wszystkich gronowiczow. Costas LT
  • 1
  • 2
| |

Motto: "Jedyne w Polsce forum, na którym chodzenie boso nie ma konotacji erotycznych" co...

Fotki

Miejsca grona (0)