-
Anonim
Potem ten wątek sie rozwinie,
jednak najpierw trzeba zgromadzić w nim
trochę osób; )
Więc postarajmy sie jednym słowem określić
tą szkołę. Moja odpowiedź to:
Żenująca :]
--
pozdrawiam
Rychu Hassad
gg:5236279 -
Gaagatek:)
wiec nie zgadzam sie :P szkola byla fajna:P kilka minusow jak w kazdej ale atmosferka (przynajmiej jak dla mnie) byla bez zarzutu :) -
Anonim
no słuchaj, nie było tak źle...;) nie rzucaliśmy ławkami za okno ( w każdym razie nie nasza wybitna klasa), chemia była boska, biologii też szło się nauczyć, matma też niezła... A ludzie... yyyy.... jak wszedzie;) -
Anonim
a pamiętasz wędrujące krzesło na lekcji Elvisa?
ona się odwraca, a pod tablicą już krzesło :D
Albo pamiętasz, jak sprawdzała ćwiczenia?
Jak nie miałem, to gdy się zbliżała, to się
przesiadałe, a potem wracałem :D -
-
Anonim
ROTFL o krzesle zapomnialam:D ale to był wyczes;) ale tak a propos elwisa, wiesz, ze ona juz nie pracuje? zreszta to co robilismy, w wiekszosci wypadkow bylo bardzo spokojne, na czilaucie i ogolnie mieszczace sie w normach... no poza przyklejeniem fiuta z plasteliny na drzwiach sali od polaka:D
-
Anonim
Elvis jest wieczny...Nadal pracuje w tej szkole:D Elvis is still alive:P AAAAA...I teraz jej krzesło często ze schodów spada:D -
Marysia
właśnie. Elvis wymiata. A kiedy zamyka się ją w sali i wyrzuca przez okno klucz to jest juz wogóle świetnie. Hehe ..... :) -
Anonim
Ohho, jakieś fałszywe pogłoski do mnie dotarły then...
W sumie to współczuje tej kobiecie, nauczycielka z niej żadna, ale zdaje się, że mimo wszystko jest człowiekiem... zwłaszcza w porównaniu do moich obecnych nauczycieli (NIE IŚĆ DO KOPERNIKA!!!!!)
Ale z drugiej strony moje absolutne zdziwienie budzi jej niezwykle wiellki pokład masochizmu. Ona w tym gimnazjum chyba pracuje od zarania (6 lat?) i co roku jest dokładnie tak samo.... A tak naprawdę uczy lepiej od mojej polonistki - no, może mniej beznadziejnie- z czego wniosek, że chyba nie jest do tej szkoły przykuta... No aż mi się na nostalgię zebrało hehhe;) -
Pacia ?
zjebana szkola popieram
szczególnie pani evcia z sztni na dole i elviss
prosze bardzo -
Anonim
-
jula
A ja nie mam dobrych wspomnien!
Ani klasa fajna, ani atmosfera w szkole (trudno mi sie bylo odnalezc wsrod tej dresiarni), poziom szkoly zenujacy no i niejaka Danusia Jończyk, ktora mi obrzydzala zycie przez 3 lata :/
Ale pare osob bylo fajnych, nie przecze :D
-
Anonim
Ja akurat nie mam zadnego "ale" do p. Jonczyk .
Zawsze kiedy nie chcialo sie siedziec na religii badz na zastepstwie to przychodzilo sie do niej na lekcje , oczywiscie po to aby pocwiczyc piosenki na przedstawienia a Agatka U mnie wspierala :D
Ja tam mam same mile wspomnienia z gimnazjum .Jak bym miala mozliwosc wywalenia tych wiesniakow co sa teraz w gimn ( oczywiscie aktualne 3 kl sa calkiem spoko ) to bym chetnie wrocila do tej szkoly .
W gimn inwazja dresiarzy i barbe - tepic !!
A u mnie w l.o metali i innych podobnych subkultur -
kasia b.
-
jula
Lepsze wszelakie inne subkultury niz dresiarze.
Przepraszam jesli kogos obrazilam :> -
kasia b.
niech zyja dresy, jak ja ich kocham, bez nich swiat nie byl by taki sam!!!:P -
kasia b.
-
Anonim
dre-sy, dre-sy!
właśnie dlatego żałuję, że już nie chodzę do gimnazujm- brak tej rodzinnej atmosfery jaką moglibyśmy stworzyć z braćmi dresami i siostrami- laleczkami. ehh.....a, niech żyją! -
Pacia ?
a jeszczo zostało pytanie czy tę bude szkołą można nazwać
za odpowiedzialny tytuł -
Zuzanna
Ja tam nic nie mam do tej sQl oprócz oczywiście Barbie i Dresów jest spox =P A i oprócz Andrzejewskiej =/ -
misza
chujowa szkoła ale pochodził bym do niej jeszcze w końcu nic się niej nierobiło