-
! ! ♥biedronia♥ ! !
Siema :)
Szkoda że to nasze grono jest takie mizerne :)...
Może powinniśmy coś tu wymyśleś fajnego :) typu zabawa w SKOJARZENIA (oczywiście tylko na temat BON JOVI :) itp )
Chcialabym tu tak sobie pogawędzić jak to robie na innych gronach :)
...przecież chodzi o nasze BON JOVI :) -
, .
No ni martw sie z czasem sie i rozkręcimy,.... jakbym miała stały dostemp do neta to by tak ni było :PP POZZZZDROOOO -
! ! ♥biedronia♥ ! !
no na moje oko to tu się nic nie rozkreci... a ty załatw sobie stale łącze :P :P :P -
Anonim
Rozkręci rozkręci, bo właśnie Was znalazłam:P Przy okazji mam pytanko - nie ma ktoś może klipu do "I'll sleep when I'm dead"? Wszędzie już szukałam...:( -
-
! ! ♥biedronia♥ ! !
Ja też nie mam :P nawet teraz postawnowiłam poszukać i fucktynie nigdzie nie ma :-/ ... a chciałam pomóc; ) -
Lou:)
No masz racje niestety, niemrawo tu:> Skojarzenia o BJ mowisz...??? hmmmmmmmmm
Z czym Wam sie kojarzy piosenka "She don't know me"?? (wiem, wiem, staroc, ale jaroc:>)
ciao -
! ! ♥biedronia♥ ! !
...z nieszczęsliwą miłością :> ...
szczerze Ci powiem, że nie przepadam za tą piosenką :p tekst ładny, ale jakoś mi nie podchodzi ta piosenka ... a to jakaś twoja ulubiona :>? -
P t y s i a
hej; )
Ja mam i chetnie sie z nim podyiele. Daj tzlko do siebie namiar. -
Anonim
Aaaaaaaaa!!!!!! Poważnie poważnie???:) No to podaje maila: a-m-84@o2.pl. Dzieeeeeeki:) -
Anonim
PS. A to Twoje zdjecie to nie jest przypadkiem ta fontanna w Rzymie od "Thank you for loving me"? -
P t y s i a
dokładnie ta sama; ) to moje najukochańsze miejsce. Niesety Jona już tam nie było; ( -
Anonim
NO CO JEST?
Rozumiem cisze podczas zimy. Sen zimowy, rozumiem.
Ale halo! halo! to już (prawie) wiosna a jak nikt się tu nie odzywał tak się nie odzywa.
żyjecie w ogóle? -
-
Anonim
-
-
Anonim
nawet nie tworzy a już działa !; )
przecież Bon Jovi to zło!
a, że sekta to i czarne msze, a jak czarne msze to i ofiary ! -
-
Joviii
"korba" :D w bani i nie tylko :D na these days mnie dopadla heh i na ballady ze Sww i NJ :> aaaaaaaaa :> -
Anonim
>\ \ ' oo - k/ \ s/ -/ napisał
>no powiedzcie cos ??!!
coś.; )
Ciekawe czy jak wreszcie dojdzie do koncertu BJ w Polsce (prawdziwego koncertu) to czy ludzie będą równie ożywienie co to grono; ) -
Anonim
ożywnieni a nie ożywienie...pff...
Ludzie kochani spokojnie, nie tach nachalnie z tymi postami! :P