Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ! ! ♥biedronia♥ ! !

Siema :)

Szkoda że to nasze grono jest takie mizerne :)...

Może powinniśmy coś tu wymyśleś fajnego :) typu zabawa w SKOJARZENIA (oczywiście tylko na temat BON JOVI :) itp )

Chcialabym tu tak sobie pogawędzić jak to robie na innych gronach :)

...przecież chodzi o nasze BON JOVI :)
  • , .

No ni martw sie z czasem sie i rozkręcimy,.... jakbym miała stały dostemp do neta to by tak ni było :PP POZZZZDROOOO
  • ! ! ♥biedronia♥ ! !

no na moje oko to tu się nic nie rozkreci... a ty załatw sobie stale łącze :P :P :P
  • Anonim

Rozkręci rozkręci, bo właśnie Was znalazłam:P Przy okazji mam pytanko - nie ma ktoś może klipu do "I'll sleep when I'm dead"? Wszędzie już szukałam...:(
  • ! ! ♥biedronia♥ ! !

Ja też nie mam :P nawet teraz postawnowiłam poszukać i fucktynie nigdzie nie ma :-/ ... a chciałam pomóc; )
  • Lou:)

No masz racje niestety, niemrawo tu:> Skojarzenia o BJ mowisz...??? hmmmmmmmmm

Z czym Wam sie kojarzy piosenka "She don't know me"?? (wiem, wiem, staroc, ale jaroc:>)

ciao
  • ! ! ♥biedronia♥ ! !

...z nieszczęsliwą miłością :> ...
    szczerze Ci powiem, że nie przepadam za tą piosenką :p tekst ładny, ale jakoś mi nie podchodzi ta piosenka ... a to jakaś twoja ulubiona :>?
  • P t y s i a

hej; )
    Ja mam i chetnie sie z nim podyiele. Daj tzlko do siebie namiar.
  • Anonim

Aaaaaaaaa!!!!!! Poważnie poważnie???:) No to podaje maila: a-m-84@o2.pl. Dzieeeeeeki:)
  • Anonim

PS. A to Twoje zdjecie to nie jest przypadkiem ta fontanna w Rzymie od "Thank you for loving me"?
  • P t y s i a

dokładnie ta sama; ) to moje najukochańsze miejsce. Niesety Jona już tam nie było; (
  • Anonim

NO CO JEST?

Rozumiem cisze podczas zimy. Sen zimowy, rozumiem.
    Ale halo! halo! to już (prawie) wiosna a jak nikt się tu nie odzywał tak się nie odzywa.
    żyjecie w ogóle?
  • \ \ 'oo - kas/-/

chory bylem... przepraszam...
  • Anonim

wybaczam(y).
    w imie BJ. amen.
  • \ \ 'oo - kas/-/

lol tu sie jakas sekta tworzy XD
  • Anonim

nawet nie tworzy a już działa !; )
    przecież Bon Jovi to zło!

a, że sekta to i czarne msze, a jak czarne msze to i ofiary !
  • \ \ 'oo - kas/-/

no powiedzcie cos ??!!
  • Joviii

"korba" :D w bani i nie tylko :D na these days mnie dopadla heh i na ballady ze Sww i NJ :> aaaaaaaaa :>
  • Anonim

>\ \ ' oo - k/ \ s/ -/ napisał
    >no powiedzcie cos ??!!

coś.; )

Ciekawe czy jak wreszcie dojdzie do koncertu BJ w Polsce (prawdziwego koncertu) to czy ludzie będą równie ożywienie co to grono; )
  • Anonim

ożywnieni a nie ożywienie...pff...
    Ludzie kochani spokojnie, nie tach nachalnie z tymi postami! :P
| |

Grono sympatyków i fanatyków tej legendarnej rockowej kapeli z New Jersey! Dla tych, którzy uwiel...

Miejsca grona (0)