- 1
- 2
-
Anonim
Jeśli można sobie wyobrazić księżnę Dianę skrzyżowaną z Catherine Zeta-Jones i podniesioną do kwadratu, to byłaby: Kajol - tak pisze o niej Leszek Talko. Co wy na to? Ja dodam tylko, ze jej promienny uśmiech nadaje każdemu filmowi, w którym występuje, dużo życia i optymizmu. -
Anonim
chyba czytalam ten artykul... w wysokich obcasach, prawda?
mysle, ze to porownanie jest troche dziwne. dlaczego ksiezna diana? -
Gosz
oj artykul byl boski!!!
i SRK razem z kajol na okladce...
kajol rzadzi i basta!moja faworyta:))
ale w baazigarze to za radosna to nie jest na przyklad, a to moja ulubiona jej rola (jaka widzialam oczywicie ) -
kruczku
-
-
Gosz
no wlasnie, napisz cos wiecej o czym to jest, bo kumpel sciagnal klip i ona tam jakas femme fatale jest podobno:)))) -
Asiula
-
julia bruyere
księżna Diana i Zeta-Jones?
idiotyczne porównanie, Kajol sama w sobie jest cudowna. -
Agata
-
julia bruyere
-
Agata
-
julia bruyere
księżna Diana? nie, proszę. co ona ma wspólnego z Kajol?
Zety-Jones nie lubię, i podobne są tylko w tym że czarne włosy mają.
no taka moja opinia jest po ponownym zastanowieniu się. -
Gosz
toc o popularnosc i poziom uwielbienia gawiedzi sie rozchodzi ...
laczy w sobie urok i och jej slodycz ksieznej Diany i zmyslowosc Zety Jones -
mołtajndef.
Kajol jest THE BEST!!!!! Ona jest śliczna, po prostu!!!! Bardzo ładna, prawdziwy urok Indii!!! -
julia bruyere
wg mnie Zeta-Jones nie jest zmysłowa.
co do Diany to prędzej, ale zamiast Zety-Jones można by podstawić każdą inną filmową gwiazdę. nie podoba mi się to porównanie -
Aditi
Moze chodzi o brwi? Z zachodnich aktorek to chyba tylko Zeta-Jones i Salma Hayek maja brwi.
Fakt dziwne porownanie, toz Kajol jest jedyna w swoim rodzaju; )
-
Marcin
no ba!! taka Zeta-Jones to przy niej wymieka :D Kajol daje takiego kopa w filmie, ze az chce sie ogladac :) no co tu wiecej gadac mega gwiazda Bollywood jedna z nielicznych naturalnych osob showbiznesu, swietna babka, sliczna jak nie wiem co na pewno nie mozna jej porownywac do ksiezyca o nie, ksiezyc ma tyle plam, tym bardziej do rozy, ktora usycha i ma kolce. Krotko mowiac nie ma miary, ktora mozna byloby ja oceniac Kajol jest po prosyu osmym cudem swiata :D... -
Laty
-
Mozna wiele dać takich porównań. Sądzę, że autor artykułu chciał porównać Kajol do tych dwóch pań, pokazując, że księżna Diana miała klasę, Zeta-Jones wdzięk.... a Kajol ma wszystko w sobie. Nie gra w prymitywnych rolach, tylko jak już ją widzimy w obsadzie filmu, to film trzeba obejrzeć. Kajol jest delikatna, pełna naturalności, choćby porównać ją w "Coffee with Karan", gdzie wystąpiła z Srk i kuzynką Rani. Rani trochę wyniosłą udawała, a Kajol przy każdej sytuacji trzymała klasę. Szkoda, że obejrzałam już chyba wszystkie najlepsze z nią filmy i szkoda, że teraz kręci się takie tandety, trwające marne 2 godzinki, pełne seksu, obłudy i tanich scenariuszy.... naprawde to co ostatnio porobiło się z bolly, to tragedia, wystarczy śledzić nowości....
-
Kasia
Ona jest bardzo ładna i wyjątkowa sama w sobie. Po co ją do kogoś porównywać? :) -
Anonim
A jakie filmy z nią byście polecili? Oprócz K3G, KKHH, K-A, DDLJ, Baazigara i Fanaa oczywiście?
Też jestem fanem jej urody i aktorstwa, ale jakoś opisy na IMDB filmów z jej udziałem mnie nie zachęcają... Może coś doradzicie???
- 1
- 2
|
|
dla tych, dla których częściej kabhi kushi niż kabhie gham
Miejsca grona (2)
-
www.Szkolytanca.pl Bolesława Prusa, Warszawa
-
Szkoła Tańców Karaibskich www.sho.pl Aleja Niepodległości, Warsaw
- Dodaj miejsce