-
Andzia
Widziałam wszystkie filmy, które w/g mnie warto było obejrzeć, ale wydane do początku 2008. Potem nastąpiło u mnie 'zmęczenie materiału' i po wyżej wspomnianej dacie widziałam tylko 'Rab Ne Bana Di Jodi' i 'My Name is Khan'.
A oglądać lubię wszytko, w Bolly nie ma dla mnie znaczenia czy film jest bardziej w stronę melodramatu, filmu gangsterskiego, czy komedii. -
Szczerze, to chyba właśnie od czasu RNJBD malo bardzo widziałam filmów w miare ok, ale kilka się znajdzie....
Billu
Life partner (koniecznie!)
Dil bole hadippa (koniecznie!)
Ghajini (koniecznie!)
Kurbaan (srednio, ale w miare)
Fashion
Dostana
Athiti tum kab jaoge
The grat indian butterfly
Badmash company (chyba to ten film, co jako jedyny Shahidowi się ostatnio udał)
Apartment
Te filmy powinny cię usatysfakcjonować -
Nie no,nie przesadzajmy-mamy Karthik Calling Karthik, Rocket Singh, Paa, 3 idiots, Kurbaan, Kaminey, Dev D, Dil Bole Hadippa (audiowizualnie świetny), Delhi 6, Billu, Rock On, Fashion, nowe Ghajini (jak ktoś starego nie widział) i pewnie parę innych. Można je spokojnie obejrzeć, a nawet warto.Już dwa razy sporządzałam długą listę filmów jakie obejrzałam w danym roku godnych polecenia i pod koniec spisywania mi się usuwało.Niestety nie mam czasu robić tego od nowa, ale myślę, że na razie tyle wystarczy:)
-
Karthik calling Karthik obejrzałabym już teraz z mężem, ale on zawsze na ten pomysł mówi "fuck Karthik" i nie wiem dlaczego..... a jeśli chodzi o samotne obejrzenie, to jest u mnie daleko z tyłu na liście, więc pewnie szybko nie obejrze..... :)
-
-
Aishwarya Rai
Chętnie kupie filmy Bollywood.
Bardzo proszę zainteresowanych o pisanie wiadomości. -
Ola
czy ktos moze kojarzy piosenke bollywoodzka.. leci mniej wiecej tak ( podaje ze sluchu ) krrrr... sole ni sole cos tam... adzia haaa
z gory dzieki :) -
Anonim
Czy ktoś mógłby mi zapisać w devanagari tekst: jo hai sama kal ho naa ho?????