Bollywood [3351]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gosiaczek

Do Khushi bohot. Ale mi nie o to chodzi. To duety kture grają najlepiej dla mnie. A dla ciebie może Hrithik Roshan i np. Karenna albo srk i może Aishwarya Rai . Jak byś połączyła bochaterów bollywood ze względu na jakość gry w filmach. O to mi chodzi. Pozdrawiam:)
  • Khushi bohot :*

Ale wątek ma tytuł "rani czy kajol", czyli jak się może dla niektórych łatwo, dla niektórych trudno domyśleć, chodzi o to która aktorka jest lepsza. Odnośnie par jest pewnie jakiś inny wątek, wystarczy poszukać.
  • Gosiaczek

No tak ale co ci szkodzi napisać?
  • Aishwarya Rai

one sa kuzynkami wiec jest trudno dlamniekajol jest najpiekniejsza ae rani tak samo wyroznia sie glosem ale uwielbiam obie

A co ci szkodzi uważniej czytać i zrozumieć?
  • Gosiaczek

Ale ja to czytałam i rozumiem ten wątek.

Tak i zrozumiałaś że Srk jest kobietą, ewentualnie Srk to Rani badz Kajol. Bosko, gratulacje. To może jeszcze raz się zastanów?
  • Gosiaczek

Chyba sama nie wiesz co piszesz. Ja tylko chcę wiedzieć jak w połączylibyście pary bollywood w swerze gry. A nic nie pisałam na temat , że srk jest kobietą.

Całe forum pod tytułem "bollywood" dotyczy bollywoodu.

A ty w wątku w którym ludzie piszą kogo wolą, czy RANI czy KAJOL
    (BO I WĄTEK NOSI NAZWE "RANI CZY KAJOL")
    , wyskakujesz nagle o srk i łączeniu aktorów w pary.
    Srk nie jest ani Rani, ani Kajol.
    Czy to jest dla ciebie naprawde tak mało zrozumiałe?

Tylko nie pytajcie czemu się tak buzuję, ale dobijają mnie ludzie o małym rozumku.
  • Gosiaczek

Sorki ale to chyba ty masz mały rozumek. Ja wiem czego dotyczy ten wątek. Ale co ci szkodzi połączyć aktorów w pary?
  • Anonim

Koleżanko, przesadziłaś! Jeżeli to grono i umarło, to właśnie przez tak "inteligentnych" ludzi, jak ty... Wolę już połączyć w pary aktorów w tym wątku, niż czytać to "coś" (czyt. post wyżej). "...zdebilałe kretynki" - lepiej byś ty pisać nie umiała... Trochę kultury, proszę.

A to ty jeszcze moderatorem jesteś?! No pięknie...
  • Anonim

Rani czy Kajol? - osobiście wolę Kajol :) (żeby nie było, że nie na temat; ) ) Podziwiam jej zdolności aktorskie :)

Już mnie dziewczyna totalnie wyprowadziła z równowagi swoim niezrozumieniem tego co do niej pisze.............
  • Anonim

Zawsze przecież można skorzystać z opcji "wyślij wiadomość" i załatwić to dyskretnie.
  • Anonim

Hm, ktoś może pomyśleć, że moja pierwsza wypowiedź była skierowana do Gosiaczka, otóż nie... Żeby nie było zamieszania, należą się pewne wyjaśnienia: te słowa były adresowane do Khushi bohot (czy bohut?), która postanowiła jednak wykasować to, co napisała. A więc, mam nadzieję, że Gosiaczek nie będzie miała pretensji co do mojej wypowiedzi :) Dziękuję za uwagę :)

Chyba widać, że tu już prawie nikogo nie ma......
  • Anonim

O, no właśnie - PRAWIE nikogo nie ma :) Poza tym, żyję patrząc daleko w przyszłość :P kto wie, może ktoś kiedyś tu zajrzy i co?!. Co o mnie pomyśli?! :))) Dlatego zasygnalizowałam, że wcale nie czepiałam się Gosiaczka i że moja wypowiedź była napisana odnośnie Twojej wypowiedz, którą usunęłaś :) czy to jest zabronione? :)

Ależ tego nie napisałam. Napisałam tylko, że tu już prawie nikogo nie ma, bardziej z taką zadumą.
  • Anonim

Oczywiście, że Kajol :))
  • Agatka.

Kajol :) aczkolwiek Rani też ma piękny uśmiech :)