-
Michael
-
Anonim
-
Dominik' ?
-
-
>Michał napisał
>Nie wiecie może kiedy ma być to spotkanie organizacyjne?
jak masz jakieś pytania odnośnie obozu to pytaj tutaj. odpowiemy. -
Zachar
-
Lisek
-
Zachar
Ale z ciebie typ :D O tym kuflu przypomniał mi niedźwiedź tydzień po imprezie :] -
>Zachar napisał
>Są w ogóle jakieś wolne miejsca?
Jakieś są ale z tego co wiem na wyczerpaniu. Jak ktoś poważnie myśli to radziłbym nie zwlekać bo się wakacje zaczynają; ) -
Rafał
>Michał napisał
>Nie wiecie może kiedy ma być to spotkanie organizacyjne?
Witam
W imieniu Michała przekazuje informację :) że termin spotkania będzie ustalony niebawmem. Napewno napiszemy co i jak na gronie.
pozdrowienia z Mikołajek -
Besia :)
-
BaRi
-
Wojtek
-
kate
-
-
Gosza
>Wojtek napisał
>jedzie ktoś z kozienic? na pierwszy turnus?
nie Wojtus :) niestety nie.
ale... robie sobie patent :D -
Oficjalne info:
Spotkanie organizacyjne dla rodziców i uczestników Obozów Życia 2008 odbędzie się w niedzielę 29.06.2008 o godz. 19:00 w siedzibie Bocianiego Gniazda: Radom, ul. Tetmajera 13. -
Anonim
-
Aleksandra Karpała
>Gosza napisała:
>>Wojtek napisał
>>jedzie ktoś z kozienic? na pierwszy turnus?
>
>nie Wojtus :) niestety nie.
>ale... robie sobie patent :D
Aaaaa uwaga, Gosza będzie sterować!!!! :D:D wszystkie łódki z tych Mazur wypłoszysz Kochana :*....ciekawe, kto będzie Twoim sternikiem :) bo tak mi się piosenka przypomiała o Bartku supermenie...; ) ale cii, nie robię offtopu -
Dominik' ?
Ja narazie nie mam ekipy na pierwszy turnus wiec jak jakas fajna zaloga szuka sternika to sie polecam(Wojciechu, niestety, Ciebie to nie dotyczy :) -
Gosza
>! napisała:
>>Gosza napisała:
>>>Wojtek napisał
>>>jedzie ktoś z kozienic? na pierwszy turnus?
>>
>>nie Wojtus :) niestety nie.
>>ale... robie sobie patent :D
>
>Aaaaa uwaga, Gosza będzie sterować!!!! :D:D wszystkie
>łódki z tych Mazur wypłoszysz Kochana :*....ciekawe, kto
>będzie Twoim sternikiem :) bo tak mi się piosenka
>przypomiała o Bartku supermenie...; ) ale cii, nie robię
>offtopu
hah Kochana (piskiem mowie teraz:) WCALE NIE WYPLOSZE :) a Bartek supermen by sie przydal; ) -
Zachar