-
Dominik' ?
-
Lisek
poprostu wosiek zabral ostatniego browara i nei chce sie dzielic to z lodki wyszedl :P :D dzika jaka patologie :D:D a jak u nas bylo tak slabo to czemu ciagle do nas na imprezy przychodziliscie ?? -
Anonim
-
-
Kapsułka
-
Anonim
-
Kapsułka
-
Anonim
-
Kapsułka
-
Anonim
a nie orientuje sie ktos moze czy zostaly jakies wolne miejsca na ktorys turnus? -
Anonim
wydaje mi sie ze tak. n oale takie pytanie to lepiej do Szatanka kierowac -
Anonim
-
Fogiel
-
Anonim
-
-
Anonim
no niech Fogiel nie narzeka bo on tez mial czasem sniadanie :d Bambo bedziesz na obozie?:> -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
no wlasnie nie wiem :] moze znajdziesz jakiegos opiekuna innego ale napewno nie bedzie lepszy :P i uwazaj na fogla :P -
Fogiel
>agu napisała:
>no niech Fogiel nie narzeka bo on tez mial czasem sniadanie
>:d Bambo bedziesz na obozie?:>
ja nie narzekam tylko teraz cały obóz wie gdzie się zgłaszać po śniadanie :P -
Miłosz
>Fogiel napisał
>>agu napisała:
>>no niech Fogiel nie narzeka bo on tez mial czasem
>sniadanie
>>:d Bambo bedziesz na obozie?:>
>
>ja nie narzekam tylko teraz cały obóz wie gdzie się
>zgłaszać po śniadanie :P
prawda!! dobre kanapki robia aga i ania! co do fogla to w nocy strasznie sie wierci, sapie i rozwala sie na wiekszosc lozka takze nie polecam z nim spac... -
Besia :)
>yahoo napisał
>w tym roku będzie też trzeci
to bedzie w koncu ten trzeci CZY NIE?????