-
Kasiolek
A ja myślę że arbuz to nie jest dobry pomysł. Za mało związany jest z potrawami wigilijnymi:) -
e tam :P
jak my na bobslejach w środku lata jeździmy to na wigilii arbuza nie zjemy?!? -
Gosza
ooo arbuz <mniam><palce lizac>
to sprawa owocow zalatwiona xD
a co z zelkami? :P to jest jak NIC wigilijna potrawa, ktorej nie powinno zabraknać ]:-) -
-
Kajojek xD
-
Anonim
-
..Kamill..Haskii..
dobra to ja biore truskawki i skład z kopernika
i przylecimy!!!!
no i oczywiscie wodę świętą!! :PPPP -
Kajojek xD
To wez tez wysterylizowane uhorki z czeskiego ogorki kiszone eheheheh -
..Kamill..Haskii..
-
Anonim
-
Kajojek xD
-
Pan Łyżwa
-
Anonim
-
Besia :)
-
-
Anonim
jednak pierożków nie będzie :]
ale za to śledziki ala matias :] i pomarańczki w sklepie o tej h tylko juz dorwalem :]
troszke spoznienia bedzie ale na najlepsze zdazymy :] -
Klara [o_0]
-
Kasia
-
Anonim
do 23 atmosfera przemiła co do reszty to nie bardzo mam co wspominać :| -
Kajojek xD
Klusek wstawaj wstawaj <chrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr> buehehe :D mi tylko Karpik wrocil tedy co wszedl :P ale powiem wam ze bylo super.
A tak ogolnie to powinno byc wiecej takich imprez organizowanych jednakze wiem ze wiaze sie to z finansami i z czasem. Jednakze po krotkiej konwersacji ktora odbylem z jackiem w drodze powrotnej do domu powinni sie wszyscy angazowac w takie cos jeden za wszystkich wszyscy za jednego, ze nie sprzata 4-5 osob tylko kazdy w ten sam dzien ewentualnie na drugi powinien przyjsc i pomoc :) (ps zeby nie bylo ja nie przyszedlem w niedziele bo mnie bolala glowa) -
Besia :)
PUCA!!!!!! kto robi sylwester?? moze klubowy sylwester zrobimy\??!! michal posprzatamy itp tylko lokal potrzebny;D:D:D -
SZATANEK.PL