BG [Bocianie Gniazdo] [317]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bartek M

• 12/05/2009 21:24
    Pragnąc nauczyć żeglować tych, którzy nie mają jeszcze patentu i "doszlifować" umiejętności tych, którzy już szkolenie mają za sobą, zapraszam Was na szkolenia.
    Sporo uczestników niedawno zakończonego rejsu licealistów, świadomi tego "jacy są", już zapowiedziało swoje uczestnictwo w obozie szkoleniowym. Będziemy nad wami pracować :D. Piszcie, pytajcie - otwieram temat.

PS
    Kabestan się nie da dokręcić, a bajdewindu nie sprzedają w puszkach...
  • Lisek

• 12/05/2009 21:34
    a fastkopy sa bolesne i nie leza w bakiscie :D pomyslimy jak z tym doszkalaniem.(Przypominam o ankiecie Jacek bo nei wiem gdzie przeczytasz)
  • yahoo

• 12/05/2009 22:03
    ankieta jest po lewej na dole
  • Bartek

• 12/05/2009 22:33
    moja zaliczka juz poszla, ale to czy zdam czy nie nie zmieni tego ze i tak jestem ..........
  • Undrzej

• 12/05/2009 23:53
    nie tiraj wariacie z wieczora...:D:D

jak zdam w tym roku, to przesiedze cale wakacje:P chocby pod namiotem i plywajac na kole ratunkowym;D
  • Bocian

• 06/07/2009 20:49
    Takie pytania mam - wrześniowy termin aktualny? Miejsce pobytu Ryn/Mikołajki/Mazury (ze strony głównej Gniazda) w praktyce co oznacza?
    Pozdrawiam, bcn
  • Dominik' ?

• 07/07/2009 22:57
    Bocian dajesz na sierpniowy :D ja bede wtedy MIŻ-a robił. Bedzie ze dwa lata jak sie widzielismy ostatnio; P
| |

Bocianie Gniazdo Licencjonowana Szkoła Żeglarstwa PZŻ http://www.bocianiegniazdo.org/ Galeria gr...

Fotki