-
Anonim
-
Undrzej
-
-
-
Lisek
"druga z lewej " i jak idzie do zplaty w porcie to mowisz ze twoja lodka to ta druga z lewej i kasuja kogos innego :D -
Mateusz Norberczak
-
Lisek
>ℕorberczaҠ napisał
>Grizly tam nie jest 7 "na"!!
>
>lisek ty spryciarzu :p
dziwna nazwa norberczak ale mi sie podoba -
SZATANEK.PL
Witam Witam! Tak poczytałem sobie te propozycje i sie zmartwiłem! Łodek buduje sie tylko 5 a nazw jest dobrych conajmniej 15. A przecież sezon przyniesie zapewne nowe :)))
Pewnie zrobimy jeszcze ankiete z glosowaniem, ale poki co ja obstawiam:
1. " Nie ma bólu - Reaktywacja "
2. " Nie przyjechaliśmy tu dla przyjemności"
3. " Orzeł 7 "
4. " Popłyń do Rynu ... "
5. " Królowie Disco "
Myśle, że coroku rozbudowując flote oraz wymieniając na nową będziemy wprowadzali nazwy z naszej historii :))). Nie ma to jak niezapomniane wspomnienia :)))
Czekam na kolejne propozycje a wszystkie zaproponowane zostają wpisane na listę oczekujących.. :)))) Pozdro!
-
BaRi
-
zielynsky
-
Lisek
>zielynsky napisał
>druga i trzecia najlepsze :)
popieram ...ja bym krolow nie tworzyl bo wtedy bedziemy tydzien siedziec i myslec czy wypada isc za nazwa na lodke czy za sercem do ojczyzny disco skad sie wszystko wzielo (iguany :D) -
-
Lisek
>Jacek napisał
>to moze iguane przemianować na królowie disco?; >
na stos z nim ];-> to jest iguana :D -
Fogiel
-
-
Anonim
-
Dominik' ?
>Lisek napisał
>>zielynsky napisał
>>druga i trzecia najlepsze :)
>
>popieram ...ja bym krolow nie tworzyl bo wtedy bedziemy
>tydzien siedziec i myslec czy wypada isc za nazwa na lodke
>czy za sercem do ojczyzny disco skad sie wszystko wzielo
>(iguany :D)
Zadaj sobie Lisie proste pytanie :D czy Michał wpuści was na nową łódkę ?; > -
Lisek
odpowiedz brzmi czemu nie ! (jest gdzies na pierwszej stronie ze krolowie disco zazwyczaj maja bana na nowe lodki :P wiec czytaj uwaznie :D) -
Tomek
2, 3 i 5...jednak z drugiej strony szkoda że nie przejdzie "Twoja Stara" to by było coś, widzieć taką łódkę na Polskich Wodach xD -
Fogiel
-
Tomek
hehe no ale " Tępy ch..." to jednak mogli by się zwalać:P, ale "Twoja stara" to jeszcze tam można skryć pod płaszczem żartu.. . -
Undrzej
wspominajac Olka i jego ostatnia noc w Rynie, czy tez poranek w Mikolajkach
"Cuma Rufowa na dziób"
"Wybieraj Lewego sękacza", albo po prostu "lewy sękacz";D