-
-
Lisek
Kochani zeglarze po goracym przyjeciu zekranizowanej wersji letnich przygod iguany ( w kinach pt piratow z karaibow) chcialbym zaprezentowac dzis wieczorem (21 35 na polsacie) film z poprzedniego rejsu majowego w ktorym to nasza wspaniala iguana walczy z cyganeczka zosia (znajac scenarzystow nazwy zostana zmienione) niestety nasz sukces zostal okrojony z najbrutalniejszych scen walki na kubly z woda czy jedzenie lecz jezeli jestes prawdizwym koneserem to po wyslaniu sms o tresci konstantynopolitanczykowianecz ka pod numer pojawiajacy sie na ekranie mozesz otrzymac nagrania kolekcjonerskie........ btw moge jechac !! -
Undrzej
>yahoo napisał
>Ty to od 5tej już czekaj :]
pozwolę puscic sobie tę uwagę mimo uszu:D:D:D
spakowani wszscy juz? -
-
Lisek
-
Anonim
-
Mateusz Norberczak
-
Undrzej
-
Lisek
-
Have no fear.... BURI is here
a tak btw ma ktos jakies foty, mozna by wrzucic na picasse albo cus w tym rodzaju. Jak skoluje od jacka i lukaszka to tez wrzuce:D -
Polak
-
Undrzej
-
Lisek
poszukuje zdjec zalogi iguany !! (nie tych twoich kowalski ze sterownikami bo te zabiore) chodzi mi o zdjecia naszej zalogi na dziobie ! byly robione aparatem poczym znikly nam z horyzontu prosze o kontakt ! -
Lisek
wazna sprawa w sytuacji jaka zaistniala nie nagram plyt ze zdjeciami (nie mam czasu musze ogarnac szkole zebym w wakacje mogl jechac) a jaki w tym problem ano taki ze plyta ma 800 a zdjec jest kolo 1gb i nei mam czasu zrobic selekcji:/ muzyke moge nagrac bo mam juz zrobiony folderi to tylko myk wypalic zglaszac sie kto chetny po muzyke i kto ogarnie te zdjecia .ustawka w piatek o 17 ? -