BG [Bocianie Gniazdo] [328]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • yahoo

Ty to od 5tej już czekaj :]
  • Lisek

Kochani zeglarze po goracym przyjeciu zekranizowanej wersji letnich przygod iguany ( w kinach pt piratow z karaibow) chcialbym zaprezentowac dzis wieczorem (21 35 na polsacie) film z poprzedniego rejsu majowego w ktorym to nasza wspaniala iguana walczy z cyganeczka zosia (znajac scenarzystow nazwy zostana zmienione) niestety nasz sukces zostal okrojony z najbrutalniejszych scen walki na kubly z woda czy jedzenie lecz jezeli jestes prawdizwym koneserem to po wyslaniu sms o tresci konstantynopolitanczykowianecz ka pod numer pojawiajacy sie na ekranie mozesz otrzymac nagrania kolekcjonerskie........ btw moge jechac !!
  • Undrzej

>yahoo napisał
    >Ty to od 5tej już czekaj :]

pozwolę puscic sobie tę uwagę mimo uszu:D:D:D

spakowani wszscy juz?
  • Lisek

standardowo packing 69 % :D
  • Anonim

no i pojechali.
  • Mateusz Norberczak

o kierwa ide sie umyc wariacie; d
  • Undrzej

wysrac;D i zaplac zeta staremu:D

eeee wariacie nie tyraj:D
  • Lisek

zapraszam do nowego grona :D
  • Have no fear.... BURI is here

a tak btw ma ktos jakies foty, mozna by wrzucic na picasse albo cus w tym rodzaju. Jak skoluje od jacka i lukaszka to tez wrzuce:D
  • Polak

eeeeeee! wariacie, nie tyraj!; D
  • Undrzej

patrz piec postów w góre... xD

troche oryginalnosci wykrecie.
  • Lisek

poszukuje zdjec zalogi iguany !! (nie tych twoich kowalski ze sterownikami bo te zabiore) chodzi mi o zdjecia naszej zalogi na dziobie ! byly robione aparatem poczym znikly nam z horyzontu prosze o kontakt !
  • Lisek

wazna sprawa w sytuacji jaka zaistniala nie nagram plyt ze zdjeciami (nie mam czasu musze ogarnac szkole zebym w wakacje mogl jechac) a jaki w tym problem ano taki ze plyta ma 800 a zdjec jest kolo 1gb i nei mam czasu zrobic selekcji:/ muzyke moge nagrac bo mam juz zrobiony folderi to tylko myk wypalic zglaszac sie kto chetny po muzyke i kto ogarnie te zdjecia .ustawka w piatek o 17 ?
| |

Bocianie Gniazdo Licencjonowana Szkoła Żeglarstwa PZŻ http://www.bocianiegniazdo.org/ Galeria gr...

Fotki