- 1
- 2
-
Zawiadamiamy, że wczoraj tj 4.08.08 kąpiąc się w jeziorze zaginął chłopak, szkolny kolega wielu z Was. Do zdarzenia doszło na Jeziorze Tałty tuż przy wejściu do kanałów.
Nie uczestniczył nigdy wcześniej w naszych imprezach, również teraz. Był to koleżeński wyjazd ze znajomymi, którzy kiedyś pływali u nas. Do zdarzenia doszło w pobliżu naszych jachtów, które akurat były w pobliżu ale chciałbym jeszcze raz podkreślić, że wyjazd ten nie był przez nas organizowany. Jacht na którym odbywał się rejs również nie należał do nas.
Akcja ratownicza z użyciem sonarów prowadzona jest przez cały czas.
Wierzymy że uda się Go znaleźć całego i zdrowego.
Póki nie będzie oficjalnych informacji należy mieć nadzieję. -
van der NADGRO
czy wiecie coś czy na mazurach wczoraj to chłopak z Bocianiego Gniazda zaginał?? wiadomo ze 19-latek z Radomia....
http://www.tvn24.pl/-1,1559701,0,1,... -
Anonim
-
-
Anonim
-
Undrzej
[*] wiadomo czy to z Bocianiego??? Mnie ktos rzucil ze gosc nazywal sie Karol Starnawski i mowili na niego Sub...
ktos kojarzy czy byl z Bocianim??? -
Undrzej
-
Anonim
czy to chlopak z bocianiego nie wiem. on plywal teraz z Kielkiem .. ja z kolei slyszalam ze to Sebastian .. -
Kajojek xD
-
Undrzej
>agu napisała:
>czy to chlopak z bocianiego nie wiem. on plywal teraz z
>Kielkiem .. ja z kolei slyszalam ze to Sebastian ..
kur**, ktos od Kielka;/;/? slabo... a skad to slyszalas? -
Kajojek xD
-
Kajojek xD
-
Anonim
-
-
-
Kajojek xD
-
Zachar
-
Anonim
W telewizji mowia ze WOPR oraz policja zostali wezwani dopiero 2 godizny od zdarzenia co jest totalna bzdura! -
Jack Sparrow
-
paulina
-
Panna A.
-
Gudi
- 1
- 2