-
Anonim
-
Undrzej
-
Anonim
-
-
Asia
komórkę ma na 101% bo jest uwiecznione na focie jak przez nią gada; )
zresztą pamiętacie jak na quizie się żalił że został źle oceniony? xD -
Anonim
kurde o komara bekanıu to akurat cos wıem jak wytrzymacıe z nım 12 godzın to naprawde jestescıe dobrzy... ale tak poza tym to naprawde tesknıe za calym obozem a najbardzıej mı sıe podobalo w galındıı ı w sztynorcıe :P -
Anonim
no ja chciałam tam z nim spać ale Gryzli mnie tam nie chciał chamstwo! -
Anonim
hahahahaha nıedzwıedzıa to wystarczylo ladnıe poprosıc albo mu jakas przysluge wyswıadczyc ı juz mıalo sıe to co chcıalo :P:P -
Anonim
niby tak ale tego wieczoru bylam hmm jak by to nazwać zbyt mącząca xD (??) -
Anonim
jaka? hahahaha a w ogole z tego co ja wıdzıalam to ty sıe lubılas upodabnıac do komara :P -
Anonim
hahahaha no parę osób powiedziało że jestem damską wersją Komara, ale ciiiiiii nikt nie powinien wiedzieć xD -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
ewelina
ojoj Aniu pamiętam ten wieczór;p to chyba Sztynort był... ja akurat pare razy spałam na Bryzie heh te niezapomniane nocne monologi Komara xD -
Asia
hahaha a co gadal przez sen?
An a pamiętasz jak bekałaś w pysk temu wielkiemu psu w Galindii? ^^ -
Anonim
Sztynort chyba tak. Oj tak pamiętam i coś mi się zdaje że nie zapomnę tyle głupoty jednego wieczoru -
Anonim
hahaha tak on był świetny ale tylko raz zwrócił na mnie uwagę. a widziałaś to? ojjjj -
hoobieq
hehe z Tophikiem się z tego śmialiśmy pół wieczora(u?) a ten pies nic na to :D ale do Komara to Ci dużo brakuje:P i powiem szczerze, że do bekania można przyzwyczaić :D a Komara monologi to po prostu cudo... i zakwasy na brzuchu od śmiania się po nocach:P Magda zna ten ból z z rejsu Wilkasy-Mikołajki a Ewelina z nocnych monologów, a czasem dialogów na linii Komar -Komar :D serio, raz sam ze sobą prowadził dialog :] -
Anonim
o boze to bylo straszne hahaha gdyby nıe to ze spac to nıe wıem czy bym wytrzymala :D -
Anonim