BG [Bocianie Gniazdo] [317]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • yahoo

• 23/07/2008 00:04
    Coś, na co czekało wielu z Was. Opracowaliśmy autorski program kursu doszkalającego dla osób z patentem żeglarza jachtowego. Dobra okazja, żeby jeszcze raz przećwiczyć wszystkie manewry oraz nauczyć się nowych m.in. stawanie w dryf, kotwiczenie na 2óch kotwicach, człowiek metodą monachijską, wjazd do kei na wstecznym itp. Oprócz dużej dawki dobrej manewrówki będzie można nauczyć się podstaw nawigacji, pracy z GPSem. Powiemy o metodach sztormowania, popływamy bez steru i miecza. Postawimy spinakera :)))

Chyba coś na co wielu z Was czekało. Szkolenie odbędzie się równolegle z kursem sierpniowym tj. 16.08.2008 - 30.08.2008. Standardowo stacjonarnie u nas w Wichrowych Wzgórzach.

To nie wszystko. Tylko w tym roku obowiązuje atrakcyjna cena. Tylko 1100 pln. Chyba warto :)) Wszelkich informacji udzielam ja. Zapisy jak zwykle u Prezesa.

Więcej info:
    http://www.bocianiegniazdo.radom.ne...

Zapraszamy!
  • Kajojek xD

• 23/07/2008 12:54
    No no to mi sie podoba :) niezla sprawa ........
  • Bocian

• 23/07/2008 14:30
    szlag, musze zmywac po anglikach a chetnie bym pojechal. Moze za rok.

Ale do moich zdolnosci zeglarza i tak doliczam +1 bo ogladnalem sobie parade of sail na tegorocznym tall ships; ]
  • Rafał

• 24/07/2008 11:58
    ja siię może tam pojawie :)
  • Lisek

• 25/07/2008 16:43
    mi by sie przydalo :Pale chyba juz nie w tym roku
  • Szatanek Maciek

• 02/08/2008 16:49
    Na tym wstecznym to chyba bedzie wjazd do kei w Węgorzewie :D od razu na zimnego browarka :D
  • Kajojek xD

• 02/08/2008 19:18
    hehe Macieju jak ja cie dawno tu nie widzialem :P
  • ♥.::~ po prostu Emiś :) ~::.

• 24/08/2008 12:26
    >Bocian napisał
    >szlag, musze zmywac po anglikach a chetnie bym pojechal.
    >Moze za rok.
    >
    >Ale do moich zdolnosci zeglarza i tak doliczam +1 bo
    >ogladnalem sobie parade of sail na tegorocznym tall ships; ]

BOCIAN BOCIAN :*:*:*:* :DDD :LDD moj kochany
    hehe, zawitałam tam na kilka dni na ten KD; D grubo było.
    ale powiem Ci , ze bez twoich drinkow to nie to samo; ( <uronila lezke> :D pozdrawiam !!:* do przyszlego roku, mam nadzieje; )
| |

Bocianie Gniazdo Licencjonowana Szkoła Żeglarstwa PZŻ http://www.bocianiegniazdo.org/ Galeria gr...

Fotki