-
Kajojek xD
Tak wiec :) kto sie zamierza wybrac i jakies propozycje załóg :P bo ja chetnie bym sie do kogos zglosil :D -
Jak ktoś jest chętny to radzimy szybko się zgłaszać bo w zeszłym roku miejsca szybko się pokończyły a jest ich tylko ok 100.
-
paulina
-
-
-
Gudi
-
Anonim
Francuzi, Hiszpanie, Portugalczycy i Mistrzowie Świata w szachy z Zimbabwe.; ) -
>Gudi napisał
>A w tych regatach to kto bierze udzial
wszystko jest opisane na stronce; )
dowolne załogi z pełnoletnim sternikiem -
Kajojek xD
II Radomskie Regaty Żeglarskie!
news: 22 dodany 26.03.2008
Po wielkim sukcesie jakim były zeszłoroczne Radomskie Regaty Żeglarskie przyszła pora na drugą edycję tej wspaniałej imprezy. Tak jak poprzednio, tak i teraz regaty odbędą się we wrześniu w dniach 25.09 - 28.09.2008. Wyjazd jest planowany o godzinie 0630 - 25 września 2008 roku. Powrót w godzinach wieczornych 28.09.2007. Dla młodzieży uczącej się organizator przewiduje transport autokarem (dla ok 50 osób). Wszyscy uczestnicy regat powinni być obecni w Rynie o godzinie 1330 - 25 września 2008 roku. W ramach imprezy organizatorzy zapewniają:
zakwaterowanie w domkach 5 osobowych
biegi na jachtach typu Sasanka 660 Supernowa, Antila 24, Antila 26, Corveette 650, Sportina 680
ogniska, grile
koncerty szantowe
nagrody dla zwycięzców oraz nagrodę specjalną
ubezpieczenie uczestników imprezy
obiady
obsługę techniczną, ratowniczą i sędziowską
Przewidziane są załogi 5 osobowe.
Koszt uczestnictwa dla młodzieży uczącej się do 23 roku życia - 100 zł.
Dla pozostałych żeglarzy - 200 zł.
Dzieci do 14 roku życia mogą wziąć udział w imprezie bezpłatnie.
Link do strony z regulaminem i formularzem zgłoszeniowym:
http://www.bocianiegniazdo.radom.ne...
-
Kiełek
-
Gosza
-
Anonim
-
Gudi
Ja bardzo chetnie, ale jeszcze bede musial zagadac z Niedzwiedziem czy nie bedzie jachal;) -
Ocik
-
Kajojek xD
-
Aleksandra Karpała
> wiec...
czy ktos sie pisze do mojej zwycięskiej zalogi?;>
Gosza, chyba to już ustaliłyśmy, no nie?; ) -
Gosza
>! napisała:
>> wiec...
>
>czy ktos sie pisze do mojej zwycięskiej zalogi?;>
>
>Gosza, chyba to już ustaliłyśmy, no nie?; )
no to razem z Ola poszukujemy 3 facetow, ktorzy dobrze ciagna :) -
Kajojek xD
-
Gosza
-
Kajojek xD
No wiesz ewentualnie ja was moge polubic :P a zapewniam ze wiecej was polubi kolo niedzieli jak wroca z obozu :P -
Eve
No ale radzę się pospieszyć, bo ludzie (no i ja) już od maja są wpisani i podzieleni na załogi. Słyszałam jednak że chyba tak na pałe też można pojechać i na miejsu będą dzielić. Nie wiem nie znam się zarobiona jestem... Do zoba w Rynie.; )