-
~MineR~
Mi sie bardzo podobalo na Slowacji... Sa fajne stoki i w ogole.. Naturalnie Austria ma lepsze stoki ale jest drozej... Dlatego proponuje Slowacje; ) -
Anonim
-
Kapsułka
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
>agu napisała:
>a ja nie umiem jezdzic i ssijta
to jedź żeby się nauczyć :D -
Słowik
-
Kapsułka
ejjj... co z ttm wyjazdem
bo tak szczerze to póżno już troche i nie wiem czy szukać czegoś czy nie bo jak no będzie na 100% ten wyjazd czy nie; )
bo tak bardzo bym chciała żeby był. -
Kasiolek
Będzie na 10000% czekam na odpwiedzi na maile które powysyłałam. w najbliższym czasie wszystko sie wyjaśni gdzie dokładnie ejst wyjazd.Tak więc odkładajcie już pieniążki:) -
Kapsułka
-
Kasiolek
na tydzień. napewno nie słowacja i czechy - najprawdopodobniej Austria....jak szaleć to szaleć;) wszystko się wyjaśni w najbliższym czasie -
- Kajoj:) -
Ja tez bardzo chetnie pojade, byle by nie bylo za drogo;) Ktos sie pytal kiedy sa ferie - dla studentow to 7.02.2009-15.02.2009. Ja w tym terminie chetnie posmigam:D -
-
>- Kajoj:) - napisała:
>dla studentow to
>7.02.2009-15.02.2009. Ja w tym terminie chetnie posmigam:D
każda uczelnia niestety ma inaczej i nie da się tego do wszystkich dostosować :/
-
Kapsułka
ale moze cos konkretnego z tym wyjadzdem wreszcie??
od kiedy do kiedy gzdie dokładnie za ile, czy sa i jacy i od czego instruktorzy -
Lisek
ja prowadze kursy na mima (ale nie takiego co sie smieje i nie gada tylko MLODSZEGO INSTRUKTURA MELANZU) a tak to pewnie instruktorzy beda :D ale tez prosil bym o rychle odpowiedzi bo nei wiem co robic a sezon co tu klamac tuz tuz i potem zostane na ateroidzie o slodkiej nazwie D.U.P.X czy jakos tak -
Kasiolek
Hmmmm rozmawiałam wczoraj z Jackiem. I stwierdzilismy ze najlepszy termin bedzie to druga polowa lutego. Na niektorych uczelniach sesje sa w polowe lutego czy w pierwszej polowe lutego wiec tam będzie bezpieczniej. jeśli chodzi o studentów to myśle że nie ebdzie problemu z urwaniem sie na tydzien....Uczelnia inaczej funkcjonuje niż szkoła więc nie ma sie czym przejmować. ja czekam cały czas na odpowiedz na maile. Jedną już dostałam ale Pani nie dysponuję taką ilością miejsc. Jak ktoś zna jeszcze jakieś konkretne kwatery gdzie pomieści się wieksza ilość osób to piszcie. -
Lisek
znaczy oferta nei jest skierowana do licealistow ktorzy tak gromko pomysl przyjeli ? (ferie od 17 stycznia do 31 ) -
Kasiolek
hmmm słuchajcie nie da się zorganizować wyjazdu tak zeby dopasować termin dla wszystkich. jeśli chodzi o dwa ostatnie tygodnie stycznia to dla studentów jest najgorszy okres. sesja jakies projekty zaliczenia ćwiczeń ten termin w ogóle odpada....a jeśli ktoś chce jechać z licealistów to myśle ze jak przez 5 dni nie będzie go w szkole to jakoś to przejdzie..... -
Lisek
potem w maju 5 itd :P zreszta maturzysci pewnei chcieli jechac a dla nich 5 dni to cos (bo sadze ze w ferie i tak sie uczyc nei ebda albo gdzies pojada ) a chcemy zobaczyc np jak ekipa radzi sobie bez zagla :D