-
Anonim
-
Undrzej
-
Anonim
no nie ja mam za daleko xD
dobra ale jak już tam będę a Wy nie przyjdziecie to wpi***** :D -
-
Polak
25 (niedziela) g. 20 G2.madsgetto smashing carnival ! bilety: 13 zł !
kontakt: tel. 660 794 116 gg. 5224237 email: guugyl@gmail.com
W SKRÓCIE
MADSGETTO TO :
- naprawdę nowa jakość imprezy dla szkół średnich
- najlepsze imprezy dla licealistów
- niezapomniane pełne i soczyste przeżycia
- szaleństwo, zabawa i zapomnienie w dobrym guście
- piękne dziewczyny, niegrzeczni chłopcy
-
Anonim
-
Lisek
-
Kapsułka
-
Lisek
-
Rafał
-
Polak
dobra rafale mea culpa, zapomniałem; P postanawiam poprawę; P
więc:
aa nasz klient nasz pan, wybacz Lisek; ) Wiesz długo ostatnio kontemplowałem nad sensem mej egzystencji i gdy wreszcie doszło do konwersacji z mym wiernym kamratem Krzysztofem K. który niestety wyjeżdża na drugi tydzień ferii, doszliśmy wspólnie do pewnej konkluzji. Mianowicie co ty na to, aby wspólnie w gronie doborowego towarzystwa wybrać się na jakąś kulturalną... herbate? -
Lisek
-
Rafał
-
Lisek
-
-
Polak
właśnie wróciłem z poznania i jestem zj.. bardzo zmęczony :) proponowałbym, abyśmy swe spotkanie umiejscowili pod koniec tygodnia tj. może piątek wieczór? :P a gdzie to jeszcze trzeba zmówić. ja BYĆ MOŻE będę miał lokal w sobote. ale to dam znać jeszcze. -
Undrzej
Dzisiaj spotkalem Izydora;) pytal kiedy jakas ustawka;D dołączam sie do pytania xD chetni jacys, na jakies spotkanie w zeglarskim towarzystwie?;> -
Polak
ja jestem chętny; ) tylko tak jakoś lajtowo bo lece na antybiotyku i zdeka poobijany jestem; p -
Anonim
-
kaśka
-
Undrzej
-
Polak
haha no to widze wieściu szybko sie rozchodzą; D najgorzej jak kaszle; D wtedy BOLI najbardziej :P a szwy mi zdejmą w piatek :)
znowu zapomnialem o przeklinaniu :D
>powiedz, jeszcze, ze na brodzie sie nie skonczylo;)
nie skończyło się na brodzie :P