BG [Bocianie Gniazdo] [328]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jack Sparrow

w 24h udało się zebrać prawie 100 głosów :-) To się nazywa praca zespołowa :-)
  • Kajojek xD

Noom :D za to tzreba bedzie wypic cos :P bo takto nie moze byc :D
    Jacek a tam w zniżke jakiś %% tez sie zalicza haha xD
  • Jack Sparrow

Jak miło się obudzić i zobaczyć że jest ponad 200 głosów :-)
  • yahoo

łooooo przegieliśmy chyba pałe z tym reklamowaniem; ]
    ale praca racja Sparrow, praca zespołowa daje taki efekt =D

jakby ktoś chciał zobaczyć:
    http://grono.net/strefa/place/4808/
    link działa tylko jak użytkownik ma kartę grona
  • Jack Sparrow

Wróciłem do domu wchodzę i patrze a tu prawie 300 głosów <lol2> Jesteśmy zaraz za Empikiem :-) Mamy 8 miejsce na 893 <lol2> tylko trzeba poczekać bo chyba o 6 rano się odświeża ta lista :-)
  • Kajojek xD

nom ja wysylalem oczywiscie duzo osob odpisalo mi riposte abym na ich miejsca glosowal wiec wiecie, solidarnosc musi byc :-)
  • Jack Sparrow

Hmm i co teraz jak już przekroczyliśmy ten próg 100 głosów? :-)
  • yahoo

teraz zaczynamy negocjacje z gronem :)
  • Kajojek xD

No to my Jacku czekamy na bierzace informacje :D
  • Jack Sparrow

No :-) Musisz być twardy :-)
  • yahoo

proces negocjacji z gronem będzie dość czasochłonny. to z ich winy a nie z mojej żeby nie było; ) jak tylko coś będę wiedział to będę pisał obiecuję. swoją drogą Strefa jest tylko jednym z programów jakie uruchamiamy; ) ale na razie nic więcej powiedzieć nie mogę; )
  • Kajojek xD

Loozik, ale mamy wielka nadzieje ze bedziesz nas Jacku informowal na biezaco o wszelkich postepach dotyczacych nie tylko programu Strefa :-)
  • Jack Sparrow

Nie chcielibyśmy być zacofani przecież :-) I jak byś potrzebował pomocy w czymś to wal śmiało drzwiami i oknami rano i wieczorem :D Pomożemy :-)
  • yahoo

dzięki; ) będziemy pamiętać :)
  • yahoo

coś z newsów:

Bocianie Gniazdo rozpoczęło współpracę ze Studenckim Klubem Żeglarskim Politechniki Warszawskiej w zakresie organizacji kursów motorowodnych w Warszawie. Szkolimy dla nich; ) SKŻ PW to jedna z prężniej działających organizacji studenckich na największej warszawskiej uczelni - Polibudzie; ]
  • yahoo

Jeśli chodzi o strefe to cały czas czekamy na ruch Grona. Może się doczekamy :P
  • yahoo

już coś wiem. nawet dużo. zaproponowali nam pewne warunki. jakby to powiedzieć... nie do zaakceptowania; ) może uda się wynegocjować lepsze
  • Kajojek xD

hyhy, ale przynajmniej wiadomo ze cos sie dzieje :P
    Jacek pamietaj :D
    Masz być jak Bulterier....
    Masz być jak Tomy Lee Jones w Ściganym !! :D
    buehehe
  • Anonim

> już coś wiem. nawet dużo. zaproponowali nam pewne warunki. jakby to powiedzieć... nie do zaakceptowania; ) może uda się wynegocjować lepsze

Toż to jest zwykły przeciek kontrolowany; )
| |

Bocianie Gniazdo Licencjonowana Szkoła Żeglarstwa PZŻ http://www.bocianiegniazdo.org/ Galeria gr...

Fotki