- 1
- 2
-
Jeśli ktoś z Was posiada kartę Strefy w Gronie to prosimy o głos :) Niewiele nam brakuje, żeby się dostać więc głosujcie i przekażcie znajomym :)
http://grono.net/strefa/place/4808/ -
Jack Sparrow
A ile trzeba głosów tak mniej więcej ? :-) I co będzie jak już Bocianie będzie w strefie ? :D -
Potrzeba minimum 50 głosów. Korzyść będą mieli członkowie Stery. Najprawdopodobniej będą mieć zniżki na imprezy.
-
Jack Sparrow
Kurde to 16 tylko brakuje :D Wysłałem wiadomości do znajomych może ktoś się skusi jeszcze :-) Jest jakiś termin ostateczny głosowania?; > :-) -
-
No i o to chodzi; ] Terminu głosowania nie ma ale im szybciej będziemy w strefie tym szybciej będzie można zacząć rozmowy z gronem.
-
grono zmieniło zasady :/ potrzeba 100 głosów a nie jak było wcześniej 50 :/
-
Jack Sparrow
-
Jack Sparrow
Dałem znać o to żeby ludzie nam pomogli na gronie swojego liceum i uczelni... :-) Kto może niech też tak zrobi... To nie możliwe przecież, że tylko 34 miłośników żeglarstwa posiada kartę strefy :P -
Kajojek xD
-
Jack Sparrow
-
Kajojek xD
co to dla naaaas :D sie nie obejrzymy i juz bedziemy miec :)
hehe...... -
Jack Sparrow
Już 61, ludzie z Traugutta pracują :-) W nagrodę można im powiesić plakaty Bocianiego w szkole :-) Głupio będzie jak ktoś da 99 głos... i koniec głosowania <lol2> Chyba bym się pochlastał :P :-) -
dzięki wielkie za pomoc!; ) jak jeszcze parę osób pomoże to na bank dobijemy niedługo do setki :)
-
Jack Sparrow
Nie ma za co :-) Wszyscy chcemy dla Klubu jak najlepiej :-) Trzeba się rozwijać :-) Korzystając z chwili wolnego czasu dałem znać prawie we wszystkich większych Liceach w Radomiu :-) Jak to nie pomoże trzeba będzie dać znać w innych miastach :-) Bo chyba nie ma nic w regulaminie o tym że nie można tak robić ?:-) -
Kajojek xD
Otóż nie ma :) pozatem nawet jakby bylo to nie ma przeciwskazan zeby zamiescic w Warszawskich gronach, gdyz od Marca klub bedzie prowadzil skzolenia na terenie Wa-wy :-)) -
Jack Sparrow
No to dobrze, że nie ma :-) Zobaczymy jak sytuacja będzie się rozwijała... w razie czego zaatakujemy inne miasta :-) Ale jak na razie dobrze idzie... powoli, ale do przodu :-) -
brakuje jeszcze 25 głosów; ]
ja przyjąłem taką taktykę że wysyłałem do ludzi którzy są w strefie taką wiadomość:
Cześć!
Mam prośbę. Jesteś członkiem Strefy. Mógłbyś zagłosować na Szkołę Żeglarstwa Bocianie Gniazdo? Organizujemy kursy żeglarskie, motorowodne i obozy na Mazurach. Chcemy aby członkowie Strefy mieli u nas zniżki.
http://grono.net/strefa/place/4808/
Z góry dzięki
Jacek
i o dziwo ludzie odpisywali ze spoko i w ciągu 10 minut przybyło 10 głosów; ] a nie każdy jeszcze odczytał moją wiadomość prawda? więc jak ktoś ma 4 minuty (bo tyle trwa wysłanie tej samej wiadomości do 30 osób - taki jest limit dla jednego gronowicza na dobe) to moment i dobijemy do 100; ] aby nie marnować wiadomości na ludzi którzy nie są w strefie można powysyłać wiadomości do ludzi, którzy głosowali na jakieś inne miejsce. W każdym miejscu jest lista osób która głosowała. Parę osób zrobi tak jak ja i może do jutra dobijemy :)
do roboty! :P -
Jack Sparrow
No to ja też się zabieram, we dwóch będzie raźniej :-)
Dobrze że przynajmniej serwery grona nie chodzą tak jak naszej-klasy :D :-) -
I tym sposobem w godzine z Jackiem Sparrowem uzbieraliśmy kilkadziesiąt osób. Im więcej głosów tym lepiej! 100 to dopiero próg od którego wchodzimy, a większa ilość głosów podnosi naszą rangę.
-
Kajojek xD
Nom tez wysylam juz, narazie doszedlem do ludzi z krakowa :D ale juz powiedzialem kolezance ze Ślaska i na ich gronie rzucila temat:D
- 1
- 2