-
Pułkownik Jeż
Jak w temacie, czyli...
Co (Waszym zdaniem) powoduje, że tam jest zawsze mnóstwo ludzi?
Dlaczego, mimo znacznej odległości, w sobotę walicie na Stare?
Na czym polega magnetyzm tego klubu? -
jacekzeman.com
muzyka (DJ W!!!), swiatla i przede wszystkim na calym swiecie nie ma miejsca z takim klimatem:) poza tym jest duzo "haczykow" do zawieszania oka:D -
Grono.Net
-
Grono.Net
ale na serio,,,Jakis magnetyzm, zamiast in wawa sie w klubach bawic,blizej, to oczywiscie Sobota wieczor,,kierunek Kazun,Trinken Drinken,,, i do BLUE!!!! -
-
hmmm... u mnie to chyba miłość od pierwszego wejrzenia :D pamiętne wakacje 2003 i moja pierwsza wyprawa na Stare:))) damn, ekipa na 6 samochodów... tak właściwie to już po drodze dzieje się mnóstwo ciekawych rzeczy :p hihihi a co dopiero w Blue!! pokłon w stonę American Boys (a obecnych Berlinków:))) którzy mnie wkręcili :***
-
Anonim
klimat muzyka ludzie !!! podejscie ludzi do ludzi i znajomi no i oczywiscie dobra zabawa ... -
Anonim
-
puk puk jest tam kto ?? wydaje mi się czy jakoś tak wygasło :/ ..... nie wiem jak Wy ale ja juz nie moge się doczekac długiego weekendu !!!!!!!!
-
Judytka ^^
Jacuś "haczykow" mowisz....
a ja lubie Blue za to wszystko co juz napisaliscie :P -
Mati
blue to jest balet pierwsza klasa ktorego sie nie da opisac nie powtarzalny klimat nie panujacy na warszawskich imprezach. Muzyka ktora sprawia ze z przykroscia wychodzimy kiedy sie zbliza koniec !!! Naglosnienie tez jest waznym atutaem tej mega imprezki !!! -
ProjektowanieBudowlane
odpowiedz jest prosta!!! ...jedyny w swoim rodzaju Dj W!!! ( jak on wymiatal na r.katanie ..o jej :D ) i oczywiscie music i ten klimat ...tak to jest to! BLUE rOX!
NIema to jak sobotni wyjazd autokarow wolomin-kobylka-zielonka-wwa :D -
Grono.Net
klimat, ludzie muzyka, dj W czyli wszystko co wyzej wymieniona, za pierwszym razem musieli mnie siła z tamtad wyciagać...niesamowita impreza :] -
...:::Paula:::...
Tego nieda sie opisac w paru zdaniach co lubimy w starych!!Wiadomo ze klimat, muzyka,duzo ludzi pozytywnie nastawionych do dobrej zabawy,ale tam jest to cos czego niema na innych imprezach!!dlatego pozdrawiam wszystkich:))):* -
Adaś
Muzyka.. Klimat... Ludzie i dj W !!
Wszystko to powoduje ze niema innego takiego klubu w ktorym moge sie tak swietnie wybawic jak w bLuE!
takiego miejsca w wawie niema i zapewne nie bedzie...
No i do tego niesamowicie uzaleznia.. :-o
warto pokonac te "kilka" kilometrów - obowiazkowo autokarem z wwl ! :-)
Pozdro :)
-
Milenka
-
...:::Paula:::...
ibize..no cos ty??zwariowalas...tam jest za jasno i niejest tak fajnie!!!ech... -
BoczuŚ
prosz prosze ..... Blue to jest to :D ale balety zawsze zle sie konczą :) -
Milenka
Paula: Nie znasz się :)
A cio dio Ciebie kochanie to ładnych się rzeczy dowiaduję; ) Ale i tiak Cię uwielbiam :* -
B.O.R.E.K
BLUE ma swoj klimat (niepowtarzalny). Kiedy wychodze z baletu mysle juz o nastepnym :)
Dj W czlowiek ktory gra zajeb**** house!!!!
No i ludki z BLUE naprawde fajnie sie z nimi bryka :P -
Kreciowa:)
bo BLUE jest zajebiste!!!!!:D:D:D:D:D:D tylko strasznie malo miejsca:/
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Staroźreby
- Załóż własne grono tematyczne