- 1
- 2
-
Chica
Witam Kochani, po dosc dlugiej przerwie udało mi sie dzis nawiazac kontakt z kierowca autobusu ktory woził nas w ubieglych latach do Blue :) Ze wzgledu na to iz 6 lutego szykuje nam sie gruba impreza - na ktorej oczywiscie nas stalych klubowiczow nie moze zabraknac pomyslalam sobie , ze warto by było zorganizowac nam przejazd tak by nikt z nas nie musiał tego dnia byc kierowca , pozatym mysle ze miło by było nam spotkac sie w tak swietnym składzie jak to bywało kiedys i wspolnie pobawic :)
Autokar nie jest uzgodniony na 100% - w ciagu tygodnia mam ponownie skontaktowac sie z kierowca czy mozliwe jest by zawiozl nas on sam czy tez jego kolega ( zblizaja sie ferie i nie wiadomo czy ktorys z Panow nie bedzie miał ciekawszych zlecen) .Po powtornym kontakcie bede mogla podac jakies bardziej szczegolowe info co do kosztu wyjazdu godzin etc .
Kochani - poki co zbieram zgloszenia z Imieniem, Nazwiskiem oraz nr telefonu osob chetnych na wyjazd , jednoczesnie obiecuje iz bede wszystkich informowac na biezaco co do spraw wyjazdu :)
Pozdrawiam Was wszystkich cieplutko :)
Maja
gg 17453741
tel zainteresowanym na pw
-
Zawis
-
Micha(L)
-
Chica
-
-
Anonim
-
Chica
-
Chica
Ptysie 25 miejsc juz jest zajetych :) Pod koniec tyg dzownie do Kierowcy co i jak z cena i czy w 100% mamy transport :) -
Chica
-
Zawis
>Cziki napisała:
>Ptysie 25 miejsc juz jest zajetych :) Pod koniec tyg dzownie
>do Kierowcy co i jak z cena i czy w 100% mamy transport :)
Mam nadzieje ze mnie + 7 miejsc doliczylaś do tej 25 :P hehe -
Chica
-
~Asiulka~
-
Łukaszek
-
Chica
Niedobrze :)
Kochani 40 osob na liscie - bus potwierdzony - cena etc wieczorkiem ew po week :) -
Zawis
-
Chica
-
Zawis
-
Chica
Kochani spotykamy sie 6 lutego o godzinie 18 30 pod klubem Mirage ( Dawne Qvo Vadis) , wyjezdzamy o godzinie 19.00
Bardzo bym prosila o potwierdzenie do konca tygodnia 100% obecnosci z Imieniem i Nazwiskiem kazdego uczestnika wycieczki ( na podstawie listy bede wpuszczac do autokaru
Cena przejazdu w obydwie strony to koszt 30 zł
na ktory sklada sie rzecz jasna podroz plus jedzonko dla kierowcy ktory bedzie na nas czekal do ranca .
Ostrzegam jednoczesnie iz w momencie gdy wysypie sie nam 10 osob z listy niestety koszty te wzrosna zebysmy mogli ruszyc adekwatnie do podzialu miedzy wszystkich !
Na dzien dzisiejszy na liscie mam dokladnie 42 osoby , brakuje nam 8 osob do pelnego skladu! -
Chica
-
Anonim
Maju sama mowiłas ze bedziesz spiewac; -) Mam lepszy pomysł bedziemy wszyscy spiewac; ) Jak grzeczna wycieczka; D -
Chica
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Staroźreby
- Załóż własne grono tematyczne