Blue - Staroźreby [2753]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Chica

Witam Kochani, po dosc dlugiej przerwie udało mi sie dzis nawiazac kontakt z kierowca autobusu ktory woził nas w ubieglych latach do Blue :) Ze wzgledu na to iz 6 lutego szykuje nam sie gruba impreza - na ktorej oczywiscie nas stalych klubowiczow nie moze zabraknac pomyslalam sobie , ze warto by było zorganizowac nam przejazd tak by nikt z nas nie musiał tego dnia byc kierowca , pozatym mysle ze miło by było nam spotkac sie w tak swietnym składzie jak to bywało kiedys i wspolnie pobawic :)

Autokar nie jest uzgodniony na 100% - w ciagu tygodnia mam ponownie skontaktowac sie z kierowca czy mozliwe jest by zawiozl nas on sam czy tez jego kolega ( zblizaja sie ferie i nie wiadomo czy ktorys z Panow nie bedzie miał ciekawszych zlecen) .Po powtornym kontakcie bede mogla podac jakies bardziej szczegolowe info co do kosztu wyjazdu godzin etc .

Kochani - poki co zbieram zgloszenia z Imieniem, Nazwiskiem oraz nr telefonu osob chetnych na wyjazd , jednoczesnie obiecuje iz bede wszystkich informowac na biezaco co do spraw wyjazdu :)

Pozdrawiam Was wszystkich cieplutko :)

Maja
    gg 17453741
    tel zainteresowanym na pw

• Zawis

Jestem jak najbardziej za :)
  • Micha(L)

a zajedziecie do NDM po drodze ???? :)
  • Chica

a Michas nie mam pojecia jak my jechac bedziemy :P
  • Anonim

Ja i pare osob tez mogłbym sie zabrac z wami; D ? :P
  • Chica

ba , odezwij sie na pw
  • Chica

Ptysie 25 miejsc juz jest zajetych :) Pod koniec tyg dzownie do Kierowcy co i jak z cena i czy w 100% mamy transport :)
  • Chica

33 :P
  • Zawis

>Cziki napisała:
    >Ptysie 25 miejsc juz jest zajetych :) Pod koniec tyg dzownie
    >do Kierowcy co i jak z cena i czy w 100% mamy transport :)

Mam nadzieje ze mnie + 7 miejsc doliczylaś do tej 25 :P hehe
  • Chica

Tak Kochany :) Nic sie nie martw :)
  • ~Asiulka~

Hmm to chyba i ja jadę :D
  • Łukaszek

z mila chęcią bym pojechał ale wybieram jednak transport samochodowy
  • Chica

Niedobrze :)

Kochani 40 osob na liscie - bus potwierdzony - cena etc wieczorkiem ew po week :)
  • Zawis

To ile wolnych miejsc jeszcze jest? :P
  • Chica

10 skarbie :)
  • Zawis

To może jeszcze kogoś ogarne :]
  • Chica

Kochani spotykamy sie 6 lutego o godzinie 18 30 pod klubem Mirage ( Dawne Qvo Vadis) , wyjezdzamy o godzinie 19.00

Bardzo bym prosila o potwierdzenie do konca tygodnia 100% obecnosci z Imieniem i Nazwiskiem kazdego uczestnika wycieczki ( na podstawie listy bede wpuszczac do autokaru

Cena przejazdu w obydwie strony to koszt 30 zł
    na ktory sklada sie rzecz jasna podroz plus jedzonko dla kierowcy ktory bedzie na nas czekal do ranca .

Ostrzegam jednoczesnie iz w momencie gdy wysypie sie nam 10 osob z listy niestety koszty te wzrosna zebysmy mogli ruszyc adekwatnie do podzialu miedzy wszystkich !

Na dzien dzisiejszy na liscie mam dokladnie 42 osoby , brakuje nam 8 osob do pelnego skladu!
  • Chica

Maniak bedzie spiewaaał :P lalala
  • Anonim

Maju sama mowiłas ze bedziesz spiewac; -) Mam lepszy pomysł bedziemy wszyscy spiewac; ) Jak grzeczna wycieczka; D
  • Chica

Heeej Koledaaaa :P
  • 1
  • 2
| |

Grono poświęcone wszystkim Bluemaniakom:) czyli tym, którzy w sobotnie wieczory obierają kurs na...

Fotki

Miejsca grona (1)