Blue - Staroźreby [2753]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♪ Gołąb’ek ♪

- wypowiedzi na temat dawnego blue
    - wspomnienia, nie tylko muzyczne
    - skargi, żale i krytyka dotyczące blue obecnego
    - za czym tęsknie najbardziej
    - inne: zawierające wątek "co mnie teraz drażni w blue czego nie było kiedyś"

ahahaha :D
    tylko i wyłącznie w tym temacie :P

zakaz krytykowania osób żalących się i narzekających przez osoby, którym się podoba <idiota>

P.S. można bezkarnie wspominać czasy rękawiczek, gwizdków i odkurzaczy na plecach :]
  • Anonim

Blue dało się lubić jeszcze 3 lata temu kiedy naprawde był klimat w tym klubie, a rezydentem był dj W, a teraz kiedy rządzi tam Fill, leci monotonne nudne electro i na sali jest 10 osób na krzyż w wieku od 14 do 18 lat to o tym miejscu lepiej zapomnieć...prawdziwe blue umarło...
  • rockerman

zgadzam sie z piksem;] ten klub umarł, jezdziłem tam 5 lat i było zajebiscie, ale od zawsze powatarzałem ze minimalna selekcja musi byc ale nikt mnie nie słuchał, no i zaczeło sie zjezdzac wiesniaków i chamów co swiata nie widzieli, a ze usłyszeli ze w w blue zajebiscie to sie ich nawaliło i lipe zaczeli robic;] dj W wyczuł sprawe i zrezygnował z rezydentury, bo ten klub jest w tej chwili tam totalną wiochą;];];] a jezeli chodzi o warszawe to nie oceniajcie póki jej nie znacie;] bo w wawie panuje nu rave i electronica, w takich klubach jak np Vinyl czy 55, ale wy pewnie nawet ledwo co o tym słyszeliscie;]
  • Zawis

No i o to wlasnie chodziło :) teraz niech sobie krytykują ile chcą :D hehehe
  • Anonim

ZGADZAM SIE :D
  • Anonim

Vinyl dobry klub, zajebiście w środku mi się podoba, co do 55 nie miałem jeszcze okazji zawitać.

a Blue faktycznie to już nie "Starki", które zajebiście miło wspominam
  • Tadi

Popieram to co napisaliście to nie jest ten sam klub co był kiedyś miałem okazie tam zawitać w ostatnim czasie po mojej długiej nie obecności i porostu się zawiesiłem !!to jest smutne , mam nadzieje ze kiedyś wróci dawne BLUE
  • ♪ Gołąb’ek ♪

• Malutki

czy macie moze wiecej retro???tylko taka muza z blue mnie kreci jak narazie;) z gory dziekuje
| |

Grono poświęcone wszystkim Bluemaniakom:) czyli tym, którzy w sobotnie wieczory obierają kurs na...

Fotki

Miejsca grona (1)