-
Na prośbę administratorów Grona poprzednie tematy zostały skasowane ponieważ udostępniając pliki muzyczne publicznie bez zgody właściciela łamiecie regulamin serwisu Grono.net :/
Najlepszym rozwiązaniem jest podawanie linków na wrzuta.pl albo youtube ewentualnie pisanie że posiada się dany kawałek i dopiero na privie podawać sobie między sobą linki do rapidshare, byle nie publicznie.
(To nie jest mój pomysł, jako moderator przekazuję Wam info jakie dostałam od administratorów.)
Pozdrawiam
-
DJ QUITO
-
Rafał.
-
Źdźbłooooo
-
-
Anonim
-
.M@nieK
Szokkkkkkk !!!!!!!!! Tyle muzyki :/ ale mozna zawsze miec nadzieje ze ktos zapisal strony:P
Ale co nagle odwidzialo sie adminom z tym lamaniem praw juz ponad 900 stron tematu i nic nikomu nie przeszkadzalo a tu nagle pustka :/ maskara:/ -
Anonim
gdyby ktos nie wrzucil kurska to pewnie nie byloby calej afery; p no ale coz takie mamy prawo; p -
Jankos
-
Anonim
-
Edi Estebes
publikacji własnego seta zabronić mi nie mogą więc:
edi estebes - totally fascinated session oo9
o1. tydi ft. keshia - closer than my breath (original mix) [ava recordings]
o2. mat zo - faint of heart (original mix) [smu[th] digital - banshee]
o3. mr pit ft. vicky fee - back for more (funabashi remix) [coldharbour]
o4. joonas hahmo - cocktail bar (original mix) [anjunadeep]
o5. andy moor - fake awake (original mix) [ava recordings]
o6. tritonal - lights over austin (original mix) [anjunabeats]
o7. b.e.n. vs. mr pit - meteorical (arnej's tech dub) [mainframe]
o8. paul van dyk - in circles (alex m.o.r.p.h remix) [positiva]
o9. id [cd-r]
quality: 192kbps
length: 61:21
weight: 84.2mb
link: http://rapidshare.com/files/1454939...
btw. na innych gronach z muzyką, wpisy z linkami są niepokasowane. najwyraźniej ktoś z grona blue wnioskował o usunięcie wpisów na tym gronie. inaczej tego nie widzę. -
Filip S.
hehe
ale na gronie house music jest topic z ponad 30000 postow z podlinkowana muza i to nie lamie regulaminu????
sciaganie muzy z niewiadomych zrodel tez jest jakas forma promocji dla producenta.jeden kupi drugi sciagnie za free i kolko sie kreci :D
btw. tak na probe poszukalem tej nutki o ktora chodzi nie urzywajac p2p i po 2 minutach moglem juz ja zassac w pelnym wydaniu w 320 kbps. -
hmmm no cóż... szkoda :(
ale niestety każdy kto się tu loguje zapoznaje się z regulaminem adminów więc są tylko 2 wyjścia albo go akceptuje albo nie korzysta z czegoś takiego jak grono
trudno...
dla mnie to też wielka strata :( -
Anonim
-
jeśli ktoś ma do kogoś jakieś ALE to proszę o napisanie tego w prive zamiast za przeproszeniem obrabiać mu dupkę na forum
-
Anonim
ale to nie jest tylko i wylacznie moje zdanie; ) ale z mila checia mu co nieco napisze :D
zabolalo go ze za jego nutke nikt nie placi i o.. no bywa.. ale ok..
to co robimy forum ?? XD z dwojga zlego lepiej w te strone xD -
dostałam wiadomość na prive od admina więc nie wiem kto, po co i dlaczego???????? :/
załatwcie to między sobą bo to topic mp3 i koniec :P
-
Lewy
kurcze od tak długiego czasu ten temat się ciągnoł naprawde szkoda,tworzyli go klubowicze blue i nie tylko,uważam ze takie cos to powinno byc napisane po 2 stronach postów ale nie po prawie 900....
może niech ten temat dalej istnieje,tylko nie wspominajcie nic o Marlonie na nim i po sprawie:))) -
...:::Malcinek:::...
>Edi Estebes napisał
>publikacji własnego seta zabronić mi nie mogą więc:
>
>edi estebes - totally fascinated session oo9
>
>o1. tydi ft. keshia - closer than my breath (original mix)
>[ava recordings]
>o2. mat zo - faint of heart (original mix) [smu[th] digital
>- banshee]
>o3. mr pit ft. vicky fee - back for more (funabashi remix)
>[coldharbour]
>o4. joonas hahmo - cocktail bar (original mix) [anjunadeep]
>o5. andy moor - fake awake (original mix) [ava recordings]
>o6. tritonal - lights over austin (original mix)
>[anjunabeats]
>o7. b.e.n. vs. mr pit - meteorical (arnej's tech dub)
>[mainframe]
>o8. paul van dyk - in circles (alex m.o.r.p.h remix)
>[positiva]
>o9. id [cd-r]
>
>quality: 192kbps
>length: 61:21
>weight: 84.2mb
>link:
> http://rapidshare.com/files/1454939...
>
>btw. na innych gronach z muzyką, wpisy z linkami są
>niepokasowane. najwyraźniej ktoś z grona blue wnioskował
>o usunięcie wpisów na tym gronie. inaczej tego nie widzę.
super secik. a co do wpisow to masz racje na innych gronach jest wszystko po staremu. znalazl ktos sie zyczliwy... -
Luke Nukem
-
Anonim
Przykro mi, że temat, który założyłam 3 lata temu poszedł w cholerę .... Wydawał mi się najbardziej aktualnym i potrzebnym ...
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Staroźreby
- Załóż własne grono tematyczne