-
Anonim
Tak jak w temacie czyli jakie odzywki, szampony, maski itp. dla wlosków naturalnychjak i farbowanych -
Anonim
ja uzywam szamponu szwartskop glis kur i do tego odzywka glis kur<lsniacy blond czy cos takiego> :) -
Ew Grączewska
Ja używałam przez długi czas szmopow z Avonu(dodam ze mam naturale i nigdy nie farbowane wlosy) I zawsze jesli uzywala szamponu do wlosow blond to do tego stosowałam odzywke dodającą objetości bo niestety moje włoski sa bardzo delikatne i jest ich mało wiec trzeba sobie jakos radzic:D ten zestaw bardzo pasował mojej czuprynce:) ale wiadomo że wlosy też sie uzależniają od kosmetykow wiec przerzuciłam sie na szapon dodajacy obietosci l'oreal i odzywke do blond nivea. Teraz tez jest niezle. pozdrawiam wszystkie blondynki ktore maja takie zame zadkie wlosy jak ja:) -
In july,when the summer was high
jeśli farbowane to czerwony elseve loreal szampon, odrzywka, maska, jeśli naturalny kolor, too jak ktoś wyżej pisał GLISSKUR schwarzkopf-a lub Nivea brilliant blonde - szampon i odrzywka, szampony koloryzujące loreal casting od kwietnia w nowej szacie :) -
-
Anonim
-
Anonim
Ja coś tam słyszałam że szampon z rumianków rozjaśnia włosy ... Ja sama używam szamponu timoty do blondy włosków ... a odżywek do kręconych :P -
Anonim
Ja najpierw miałam Pantene (chyba tak się pisze?) na puszystość, ale nie był dla mnie dobry. Włoski mi się po nim elektryzowały okropnie. Teraz mam Herbal Essences (to też się chyba tak pisze ; ]) o mandarynkowym zapachu. Mmmmm... jak pięknie pachnie. Polecam.
Aaaa.. i włosy się tak nie elektryzują ; ] -
jucha
A ja używam szamponu glis kur do blond włosów i odrzywki również glis kura. Są ok ale mam problem z włosami bo od codziennego używania suszarki poniszczyły mi się i są takie.... połamane no i nie wiem co mam z nimi robić. Jakieś rady?? -
Anonim
no wiec chyba bede jedyna, ktora napisze Framesi :D. troszke drogie kosmetyki, ale warte swojej ceny. najlepsza jest seria 'fruitree' (strawberry), ale chyba nie mozna ich kupic w sklepie. :D raczej na zamowienie :P -
czarna_mamba
-
Anonim
ja uzywam szamponu i odzywki elseve...wiecie co ostatnio zrobilam....przeplukalam wloski w gencjanie,bo slyszlam,ze ona sprawia,ze wloski maja jasniejszy odcien;D;D;D
-
MONIKA
Teraz używam szamponu "Nivea-Olśniewający blond z filtrem uv" oraz Balsamu do włosów również Nivea-Olśniewający blond, bez spłukiwania i muszę przyznać że jest naprawdę dobry. Włosy są po nim takie fajne. Wcześnie używałam SUNSILKA (odżywka i szampon) i też był super. -
natalia
Jeżeli macie farbowane wlosy na bardzo jasne, platyna itp to polecam szampon Welli Regenal, on jest dla włosów siwych i blond, lekko ma koloryzowsać, ale uzywam go dla tego ze nie chce aby moj kolor zżółk wiecie o co chodzi :)
a odrzywka, zamawiana u fryzjera, sam uzywa jej w salonie Dolce LAtte. litr z 30 -40 zł . usper pachnie i odrzywił mi wysuszone włoski :) -
Anonim
> Jeżeli macie farbowane wlosy na bardzo jasne, platyna itp to polecam szampon Welli Regenal, on jest dla włosów siwych i blond, lekko ma koloryzowsać, ale uzywam go dla tego ze nie chce aby moj kolor zżółk wiecie o co chodzi :)
Właśnie chciałm o tym napisać :] zwłaszcza do włosó farbowanych, bo często żółkną... ale ten szzmpon jest super. I nie zrażajcie sie zapachem i kolorem no i po nim trzeba nakładać baaardzo dużo odzywki i mozna go uzywac tylko co drugie, trzecie mycie, bo wysusza troche włosy, ale w połączeniu z dobrą odżywką nie ma zadnych problemow :] -
Anonim
SzamPOnik FRUCTIS potem odzywka tez z tej serii... nastepnie odropbine odzywki bez spłukiwaniaa dla połysku NIVEA (do włosów blond) . nastepnie przy suszeniu płyn do prostowania z ohcroną UV firmy JOANNA :) susze , prostuje a na koniec odrobne jedwabiu:) -
Anonim
ja tez uzywalam tego szamponu welli regenal,ale jak bylam ostatnio u fryzjerki to taka jej pomocnica w tajemnicy powiedziala mi,ze gencjana daje jeszcze lepsze efekty -
taa...!
ja kiedys używałam timotei z ryumiankiem i bursztynem naprawde dobry ale jakoś mi sie znudził xD
Próbuj:] -
In july,when the summer was high
Profi Silver, firmy Professional do włosów blond i rozjaśnionych polecam, dobrze sie sprzedaje :) -
martka m.
-
mr mela.™
hehe...jak dla mnie to najlepsze sa pantine,nivea,...chcialabym sprobowac sunsilk sloneczny blond, ale nie wiem czy jest mocny kolor,dlatego tez mam pytanie:kto probowal i czy jest mocny??????