Blogi, blogi [896]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • a19

jak brzmiała?
  • Anonim

O Jezuuuuu nie pamiętam :)
  • Roxi

lepiej tego nie pamiętać; )
  • =tajne=

Moja pierwsza notka na pierwszym blogu była żałosna, więc lepiej jej nie przytaczać. Pierwsza na drugim blogu to pewne wyjaśnienie.
  • Krasnal =)

szkoda pisac:P hehe
  • Almea

Pierwsza-pierwsza? Nieoczekiwana. Druga - przemyślana. Trzecia - konceptualna.

http://almea-pani-sykomory.blog.pl/...

Witam na forum.
  • Anonim

:) Pierwsza notka brzmiała jakoś tak: "W końcu założyłam bloga, ale nie wiem, o co tu chodzi" :) Ogólnie pierwsze notki były baaaaaardzo żałosne:) w sumie pisze od listopada 2002 to juz troche czasu minęło i się pozmieniałam:)
  • wojtek

"założyłem tego bloga, aby wyrażać siebie

a także aby zdradzać"
  • Santa Klaus

Ta pierwsza z pierwszych:

"Na początku było słowo...

...a słowo to brzmiało – blog. Potem sobie przysnąłem, więc nie pamiętam, co się działo; a jeszcze potem powołałem do życia swoje alter-ego (żeby nie powiedzieć porte parole) – Chapela. Będę tutaj publikował kawałki ze swojego życia. Z odpowiednio zmienionymi danymi personalnymi (mogę pamiętać wydarzenia ze swojego życia inaczej, niż inni; nie chcę brać odpowiedzialności za innych, za siebie samego nie mogę brać odpowiedzialności, a co dopiero za innych).
    Prolog mojej historii już wkrótce.

(2002–09–08 || 20:21:12)"

A potem już nie było pierwszych notek. Już nigdy więcej.
  • a19

witam :)
  • Anonim

ja mialam kilk atych pierwszych...najpier zalozylam bnloga...miesiac nei psialam...pokasowalam notki,potem znowu i tak troche to potrwalo...poczym nadszedl bol istnienia...
  • turczynka

tak naprawdę od drugiej się zaczyna.
    ;)
  • Anonim

albo nie zaczyna sie wogole:) poprostu sie pisze:)
  • turczynka

no właśnie ... po prostu się pisze. W pierwszej notce czy ogólnie na początku raczej swobodniej mi się pisało.
    Teraz chyba za bardzo się staram.
  • Anonim

Hmmm, moja pierwsza notka na każdym blogu była notką wyjaśniająco-organizacyjną. Po prostu nigdy nie umiałam od razu przejść do rzeczy i zacząć pisać co w duszy siedzi. Najpierw trzeba było wszystkim wyjaśnić dla kogo pisze, po co pisze itd.
  • Mały Icek

Na pierwszym blogu- jakiś kretynizm, którego wolę nie pamiętać.
    Na późniejszych- krótkie przywitanie, żadnych uzasadnień, żadnego kim jestem itd. Po prostu coby zacząć.
  • lu wodzirej

moja taka najpierwsza notka to była strasznie pokemonowata (: nie używałam 'TaKiEgO' pisma, ale szczegółowo opisywałam co ubierałam, co jadłam, dlaczego założyłam bloga itp. chcę to wymazać z pamięci xD
  • ag.

brzmiala dziwnie..
    wogole to niesamowite jak sie sposiob pisania notek zmienia przez zaledwie poltora roku..:)

http://agatek-01.blog.pl/komentarze...

:)
  • Anonim

zgadzam sie z przedmówczynią:) żałość mnie bierze, kiedy czytam cos sprzed kilku miesiecy nawet:P

a czasem to żałość bierze nawet juz nasteonego dnia po napisaniu:P ale nic nie kasuję:)
  • Anonim

to było ponad pięć lat temu i za cholerę nie pamiętam...
| |

Dla blogomaniaków i nie tylko REGULAMIN: 1) nie dublujemy wątków. zanim założysz nowy wątek, ...

Fotki

Miejsca grona (0)