-
Anonim
Zeby nie było, że my tylko o swoich zaletach mówimy, to pokażemy,że swoje wady też znamy i umiemy o nich mówić (pisać).... -
plotkarstwo, brak zdecydowania, powierzchownosc, ciety jezyk, jestesmy wszystkowiedzacy... To kilka moich typow...
-
Jak to nie może być puste?
-
Anonim
-
-
Tere Fere
-
Anonim
hehehe.... ok, ja tez tak mysle, ale trzeba cos napisac przeciez...hehehe >:) -
Anonim
-
Grono.Net
*Szybko się przywiązujemy ale i szybko nudzimy
*Lubimy podróżować
*Lubimy być w centrum zainteresowania
*Większość z nas ma jakieś uzdolnienia artystyczne
*Lubimy plotki i obrabianie dup:D
*Jesteśmy pyskaci
*Mamy zdolności organizatorskie i jeśli ktoś rządzi w grupie to jest to zazwyczaj bliźniak.
*Bliźniaki są zazwyczaj dobrze ubrane.
*Łatwo nas wzruszyć; ) -
królowa o.l.u.n.i.a aka anSZela
Dzień dopry-jesztem nowa:D
CO do wad bliźniakóf...
*jesteśmy wstrętnie dwulicowi....
*i złośliwi(ale inteligentnie:D)
*spóźniamy sieah?
*umawiamy się z pięćdziesięcioma osobami naraz...
*no i jesteśmy zdecydowanie niezdecydowani..
*a w ogóle to wolimy rozmawiać o zaletach :D:D:D -
Paulina
zgadzam sie ze wszytskim wymienimymi wadami :) ale te wady to i tak nic w prownaniu z wadami innych znakow :P -
Paulina
-
Anonim
-
Anonim
zgadzam się...prócz tego nasza okazyjna indywidualność.. hmm... no i oczywiście LENIUCHOWANIE - to wada czy zaleta?!; ) -
Fahada
gadatliwość..co widać na tym gronie:)
niecierpliwość i to olbrzymia,chcemy wszystko tu i teraz:)
stwarzanie problemów, których tak naprawdę nie ma..i po co? bo nam się nudzi i za dużo myślimy:)
powierzchowna wiedza..łapiemy wiele srok za ogon ale rzadko kiedy doprowadzamy coś do końca:)
a ja i tak kocham bliźniaki:)
-
Anonim
me too. love you guys!!
ah.. jak pięknie być bliźniakiem i mieć nawet szanse, żeby się tu pięknie wykazać swoim bliźniakoswtem na tym jedynym w swoim rodzaju gronie specjalnie dla bliźniaków...pozdrawiam! :* -
Tere Fere
A ja dodam jeszcze ze pani z kabat dobrze gada. Zaloze sie ze jest blizniakiem :) -
newdoris
gadulstwo....to jest strzał w 10! czasem inni mi mówią żebym pozwoliła im też coś powiedzieć
szybko się nudzimy jak coś nas nie kręci
-
newdoris
i jeszcze pozwolę sobie zacytować "zdecydowanie niezdecydowani" i dorzucić swoje 2 grosze...często decydujemy się na coś impulsem -
Paulina
-
_NikLaS_
jak nic sie nie dzieje to ja wchodze z nudow na sciane :(
a tak to jestesmy straszni plotkarze, i towarzyszy nam kompletny brak zdecydowania.
No i ostatnie chyba najwazniejsze: Nasze zycie uczuciowe (ze swojego doswiadczenia, i z ... horoskopów heheh) pozostawia wiele do zyczenia. troche flirtu, nic wiecej, a szkoda bo to nie fajnie tak :)