BLINK 182, LAGWAGON, NOFX etc [107]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

To jest jak na razie jedyny temat na tym forum....am łejtin for de pipol tu kam
  • Anonim

:P
  • Anonim

Haha..no to ja też:P
  • Anonim

qrcze czy nikt nie slucha tej porzadnej muzy?najwyzej bede pisal sam do siebie:]a co i szkodzi
  • Anonim

:P no widzisz;P bo nie wypisales good charlotte!!!! ja ci czasem bede odpowiadala;P zboczencu:P
  • Anonim

jaki zboczeńcu:P..jeśli chodzi o topic to jest to blinkowy cytat:D...hehe.....teraz Ty coś tu popisz bo ja na niecały tydzień wyjeżdżam:D

a co do good charlotte to fakt- niezłe jest ale nie chciałem wszystkich fajnych zespołów w temacie wypisywać bo troche czasu by to zajelo;)
  • akara

nie wiem czy nikt nie slucha punk rocka ale jakos srednio mnie to interesuje :) za to blink182 jest wypasny The Rock Show itd..; ] i nie falszuja jak iglesjas :> podczas koncertow live; ];]
  • Anonim

witam...tak blink to chyba najlepsza kapela koncertowa jaka znam;)....hi kids say hello to Satan:D..oni sa genialni w swej gupkowatosci...a niedoceniani w polsce bo ludzie znaja 3 kawalki ktore widzieli w mtv;)
  • akara

nom; ] co fakt to fakt blinka nic nie przebije
    i mam uwierzyc ze jestem dopiero 3 osoba nalezaca do tego grona ???? bieda ludzie sie staczaja do poziomu ich troje[sorry jesli kogos urazilam] :PPP; ]
  • Anonim

urazilas ich troje tylko;)....
    a na razie lipa bo do konca wrzesnia miejscem najblizszego koncertu blinkaczow jest London Uk...jezdza sobie po japonii i australii:)
  • akara

wow koncert tak blisko??? ale wypas trzeba jechac; D
  • Anonim

spoko...juz szykuje wrotki...chyba ze masz cos lepszego w zanadrzu:)....a tak fogle to doszly mnie sluchy ze okolo listopada prawdopodobne sa koncerty w niemczech...hmmmmm:)
  • akara

woow !!! tak blisko :D ?? to juz nie ma bata jade!!! :D szkoda tylko ze odkiedy dwoch znajomych mojego kolegi byli w berlinie boje sie troszke tego panstwa
    pojechali oni na techno party i jeden stracil kontakt z rzeczywistoscia no i obudzil sie z prezerwatywa w d... <--musi sie teraz leczyc
    a drugi znalazl w swojej nodze strzykawke z napisem welcome to HIV club :P i faktycznie zostal zarazony
  • Anonim

no to ladna impra:/..co do koncertu w niemczech to na stronie blinka nie ma potwierdzenia ale bylo info na stronach niemieckich...nie wiem co o tym myslec:]
  • akara

czas pokarze :D trzeba uzbroic sie w cierpliwosc :]
  • ReallyReallyBigMan

...take your pants off...ten cytacik na poczatku Dammit(live) zawsze mnie rozbrajał:) Blink koncertowy zawsze był debesciak ,ale teraz sie to trochę zmieniło, no nie? Jak wam się podobaja nowe wykonania piosenek na koncertach?
  • Anonim

nawet moze byc:0...mniej mi sie podoba ze blinki namawiaja di glosowania na kerrego...nie zebym busha lubil ale nie chcem zeby sie mieszali w polityke;/
  • ReallyReallyBigMan

e tam, to tylko Tom namawia do głosowania. a pewnie tylko dlatego, ze sobie popularnosć podbija...Pokaże się z Kerrym i od razu 500 nowych płytek znika ze sklepu:P
  • Anonim

no wlasnie....chujowizna

tym bardziej ze kerry to taki sam matol jak bush...nawet bardziej plastikowy
  • ReallyReallyBigMan

fakt chociaż mi akurat zwisa kto wygra te wybory... byle tylko takie zespoły jak blink czy sum dalej mogły spokojnie sobie nagrywać płytki
| |

TO JEST WŁAŚNIE TO GRONO, na którym będziemy rozmawiać o amerykopunkowych zespołach a także u...

Miejsca grona (0)