-
Gal
Witam
Parę osób mnie o to już pytało, więc ogłoszę się publicznie:
Tak, z miłą chęcią udzielę korepetycji z inżynierii bioprocesowej.
Osoby zainteresowane zapraszam na priv
no słówko referencji, w inżynierii pomagam już nie pierwszy rok :)
Pozdrawiam -
*Kasia*
tak a propos, to podałby ktoś uprzejmy stronę na której są wykłady (notki mi się zapodziały :)) -
Joseph Merrick
-
ewaporat
z egzaminu sa dwa terminy, przy czym drugi niepewny jeszcze:
29.01 godz.17
04.02 godz.14 -
-
K
-
Rafek
>Katarina napisała:
>Wiadomo już w którym terminie będzie ten egzamin?
Jak wyżej - 29 pewne, a 4 to jak profesor będzie w Polsce i jak będzie sala wolna. -
ewaporat
juz jest pewne - na ostatnim wykładzie potwierdził obydwa terminy. pzdr -
Malawajna
Hej,
Jak wygląda "akcja" z zapisywaniem się na egzamin...chyba przespałam ten moment i zapisy...:/
-
Elvorien
Dwa wyklady temu chodziła lista po sali, nie wiem, jak było na ostatnim wykładzie... Obstawiam, że trzeba się zgłosić do mgr inż prof Szewczyka i się dopisać. -
K
A to pech...:-) jakimś cudem mnie też ominęła ta lista:-)
kiedy jest ostatni wykład? a może już był? ups...:-) -
Elvorien
-
Kałabangaaa!!
Nie trzeba się zapisywać na egzaminy. Jeśli czujesz się gotowa/y to idziesz i zdajesz. Jak ci się noga podwinie to idziesz na następny. Jak na drugim znowu się nie uda, to zostaje jeszcze poprawka. Na poprawkę mogą przyjść osoby które przynajmniej raz próbowały zdać wcześniej. -
Syl
a ja dzis pytalam i mi powiedzial ze na 3 terminy nie mozna bo to niezgodne z regulaminem studiow:P -
MiśQ
Można można, po prostu ten pod koniec stycznia i na początku lutego to tak jakby piewszy termin :)
Powiedział, że szybko sprawdzi i jeśli komuś w tym styczniowym terminie "powinie się noga" to może pisać 4.II; ) a potem jest jeszcze poprawka w sesji poprawkowej - jeśli i tym razem się nie uda to kolejnych terminów nie będzie bo się p.dziekan nie zgodziła :P -
Rafek
>Syl napisała:
>a ja dzis pytalam i mi powiedzial ze na 3 terminy nie mozna
>bo to niezgodne z regulaminem studiow:P
na wykładzie mówił, że nie zgodne jest więcej niż trzy, a oficjalnie będzie tak jak mówił Michał w styczniu pierwszy termin tylko w dwóch odsłonach, a w lutym poprawka :) -
Anonim
Czyli każdy z nas może się pofatygować 29 stycznia, jeśli się nie uda do dalej na pierwszy termin 4 lutego... A jak dalej będzie źle to na drugi termin, w sesji poprawkowej, dobrze rozumiem?:P -
monika
-
Anonim
-
Anonim
Na ostatnim wykładzie pytałam jak to dokładnie wygląda z tym egzaminem i już wiadomo: są dwa pierwsze terminy 29.I i 4.II, można przyjść na jeden z nich bez zapisów wczesniejszych. Jeżeli się obleje w tym terminie to poprawka jest teoretycznie w sesji poprawkowej ale jesli ktoś pisał pierwszy ezgamin 29I to poprawke może napisać 4.II ( jakos szybko maja byc wyniki). Wynika z tego, że każdy może pisać tylko dwa razy, a nie trzy :(