-
I
-
Anonim
-
I
czy ktoś może napisać, co było na ostatnim wykładzie? Zaspałam :/, a ponoć prof. Bartnik miała podsumować wszystko i powiedzieć, co trzeba umieć na egzamin... -
ja
Na egzamin trzeba umieć: poziomy regulacji i pare słów o każdym :)
I mamy nie zakuwać wszystkich trudnych nazw, schematów i szczegółów, tyle nam powiedziano :) -
-
I
-
I
-
Nika
-
I
dzięki,
a możesz podać przykładowe pytania, które zadawała (jakiego poziomu ogólności mogę się spodziewać)? - mam to jutro o 8.30, a 10 kolejny egzamin :| -
Nika
hm.. nie wiem czy to jeszcze przeczytasz przed egzaminem... bardzo proste, wymienić poziomy regulacji i o każdym z nich po dwa zdania typu co to jest redagowanie i gdzie zachodzi, o co chodzi z degradacją białek itp. powodzenia! -
I
dla wszystkich tych, przed którymi spotkanie z Panią Bartnik:
Było baaardzo miło :)
miałam 3 pytania:
- o poziomy regulacji :)
- rodzaje intronów i ich wycinanie
- dlaczego nieprawdą jest w pełni, że kolejność zasad determinuje kształt później powstałego białka -
Marta
Na jakiej stronie są zamieszczone slajdy z wykładów? Jakoś nie pamiętam, żeby podawano nam adres i znaleźć nie mogę. -
Yaneck
-
Marta
-
Bartek N.
Jeżeli są osoby, które zechcą się podzielić wrażeniami z egzaminu wtorkowego (jakie pytania, jaki poziom trudności itp.) to zapewne grupa środowa byłaby bardzo wdzięczna. Bardzo proszę :> o pomoc
pozdro