• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Olcia; D

Mam pytania odnośnie matematyki. Bo kiedy zgłaszać się do pana Wrzoska to już wiemy, bo nam napisał, ale wie ktoś może GDZIE go można znaleźć??
  • MiśQ

Pewnie tak jak rok temu wpisy będą w pokoju 5600 :)
  • B.

Kurde, Wrzosek chyba nie schowa się w miseczce ryżu żebyśmy musieli go jakoś bardzo szukać. Obstawiam że na wydziale matmy go znajdziemy; )
  • Olcia; D

Co prawda wątek nazwałam matematyka, ale mam jeszcze pytanie odnośnie informatytki. Co mam zrobić z informacją, którą dosdtałam w mailu?? Bo ja się czuję mniej zaawansowana i co??
  • B.

Hahaha, i teraz się trzeba przerejestrowywać jak ktoś chce zmienić poziom?:D
  • Joseph Merrick

Na to wygląda.
    Szkoda jedynie, że Wydział Fizyki nie wyszedł z propozycją' ze trzy miesiące wcześniej...
    A ja zostaję w drugiej turze, będzie śmiesznie.
  • Rafek

W ogóle to da się jeszcze zmieniać grupy ?
  • Joseph Merrick

Ikonki koszyków na USOS ogarnęła szarość...
    Na stronie WB też nie spotkałem żadnych dodatkowych terminów rejestracji, ciekawe jak oni chcą umożliwić te zmiany.
  • Joseph Merrick

I tak nie masz wyboru, rejestracja nieczynna :P
  • Elvorien

Chyba że po prostu chodzi im o to, żeby ludzie się sami dostosowali, i sami przychodzili na zajęcia w pierwszym albo drugim terminie... no ale bez usosa to może z tego wyjść bezsens, bo teoretycznie na te dwa turnusy wypadałoby podzielić ludzi po równo, a wątpię, czy są na roku takie ładne proporcje ludzi "bardziej" i "mniej" zaawansowanych.
    Pff.
  • Paulina

no dokładnie, ale im sie zachciało... xD
  • MiśQ

Spóźnili się tylko o parę miesięcy z tym pomysłem, nie jest źle :P
    Ale trochę nie wiem co mają na myśli pod pojęciem "niepewnego czucia się w korzystaniu z podstawowych technik informacyjnych" :P jeśli umiem korzystać z google to już jestem dobry?; P
  • Priapulus Caudatus

Myślę że podstawowym kryterium oceny jest tu
    "Założenie własnego konta na jednym z serwerów oferujących darmowy email i strony WWW."
  • Artur

... tudzież wykonanie prezentacji na temat własnego imienia.
  • Priapulus Caudatus

Miałbym o czym napisać!
  • Karola

Nie ma co... zapowiada się ambitnie jak zwykle... :P
    czy na każdym poziomie edukacji musimy ciągle przerabiać te same rzeczy?
    W sumie nie można narzekać bo będzie łatwo zaliczyć... :D
    (problem w tym tylko, że nienawidzę robić strony internetowej! :/)
  • Joseph Merrick

>Priapulus Caudatus napisał
    >Miałbym o czym napisać!

Ale musiałbyś pisać w języku HTML.. :P
  • Artur

Właściwie po co przejmować się jakąś informatyką? Mało zajęć, podobno nietrudna. Teraz to najbardziej życiowa (dla nas, biotechnologów) jest chyba Biologia komórki.
    Komputer nie ma DNA... :P
  • NOCNY MAREK

a czemu myszka sie rusza?
  • Artur

bo ją kabel uwiera i niekiedy prąd razi...
  • 1
  • 2
| |

Grono biotechnologii Uniwersytetu Warszawskiego. Na wydziale biologii - gdyby ktoś jakimś cud...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)