- 1
- 2
-
B.
Egzamin za pasem, trwają gorące dyskusje, ten temat po prostu musi istnieć.
Coby nie spamować, pytanie.
Jaką płetwę ma lancetnik? -
NOCNY MAREK
prosiłbym moderatora o nie nadużywanie swoich możliwości bo posty w temacie zoologia 2008 były na tematy zoologiczne ! -
Duży
no ja bym powiedzial ze ani hetero- ani homo- tylko ta trzecia, w sensie ten trzeci rodzaj pletwy -
B.
-
-
NOCNY MAREK
-
Duży
-
Joseph Merrick
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lancet...
Na dole strony jest schemat budowy ciała lancetnika, a płetwa na nim wygląda bez wątpienia na dificerkalną...
W ogóle, co to za pomysł żeby zamykać wątek zoologii na czas 'jak pousuwam maile'? To taki wysiłek, usunąć parę postów? :/
(które, baj de łej, utrzymane są w duchu zoologicznym!) -
No dobra, niech Wam będzie, że obrywanie wypatroszoną rybą jest ściśle powiązane z Zoologią 2008.
Wątek tamten otwieram, nic póki co nie kasuję. -
Bartek
-
Nuszka
trzeba było nazwać wątek "Lancetnik" :P jakiś przeciek macie czy coś o tym lancetniku? :D ja wiem że ma V-kształtne miomery dzióbkiem do tyłu, ot co! -
d.
-
będzki
spoko ja też; ) ale mamy jeszcze ponad 1.5 h. może szybkie przejrzenie slajdów?
pzdro i powodzenia! -
NOCNY MAREK
-
kasia; ]
-
Paulina
-
♫♪ shadow ♫♪
-
Olcia; D
-
Anonim
mam takie pytanie: wiecie może od jakiej średniej ocen przyznawane jest stypendium u nas na wydziale? Mnie to wprawdzie nie dotyczy ale pytam z ciekawości :) ps.pisze tutaj bo nie wiedzialam w jakim temacie :) -
olga
W tamtym roku od 4.0 było. Tylko nie wiem jakie przedmioty wliczają się do średniej, w sensie tylko egzaminy/wszystkie na wydziale/z lektoratami i ogunami? -
Bian
Jak się na usosa wejdzie w oceny końcowe, to tam przy każdej ocenie jest napisane, czy wlicza się do średniej czy nie.
Ja dla odmiany słyszałam, że od średniej 4.0 to w teorii, a tak naprawde zwykle od troche wyższej - zależy to od ilości studentów, którzy taką średnią uzyskali.
- 1
- 2