Biotech UW [502]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • B.

Egzamin za pasem, trwają gorące dyskusje, ten temat po prostu musi istnieć.
    Coby nie spamować, pytanie.
    Jaką płetwę ma lancetnik?
  • NOCNY MAREK

prosiłbym moderatora o nie nadużywanie swoich możliwości bo posty w temacie zoologia 2008 były na tematy zoologiczne !
  • Duży

no ja bym powiedzial ze ani hetero- ani homo- tylko ta trzecia, w sensie ten trzeci rodzaj pletwy
  • B.

Difi?
  • NOCNY MAREK

a mnie sie wydaje że nie ma płetwy
  • Duży

no dificerkalna chyba...
  • Joseph Merrick

http://pl.wikipedia.org/wiki/Lancet...

Na dole strony jest schemat budowy ciała lancetnika, a płetwa na nim wygląda bez wątpienia na dificerkalną...

W ogóle, co to za pomysł żeby zamykać wątek zoologii na czas 'jak pousuwam maile'? To taki wysiłek, usunąć parę postów? :/
    (które, baj de łej, utrzymane są w duchu zoologicznym!)
  • Q

No dobra, niech Wam będzie, że obrywanie wypatroszoną rybą jest ściśle powiązane z Zoologią 2008.
    Wątek tamten otwieram, nic póki co nie kasuję.
  • Bartek

lancetnikowi płetw brakuje. ot co :P
  • Nuszka

trzeba było nazwać wątek "Lancetnik" :P jakiś przeciek macie czy coś o tym lancetniku? :D ja wiem że ma V-kształtne miomery dzióbkiem do tyłu, ot co!
  • d.

nic nie umiem, eoeo.
  • będzki

spoko ja też; ) ale mamy jeszcze ponad 1.5 h. może szybkie przejrzenie slajdów?

pzdro i powodzenia!
  • NOCNY MAREK

ludzie są już wyniki ale jazda!
  • kasia; ]

gdzie; >
  • Paulina

bez zartow dobra hahaha...
  • ♫♪ shadow ♫♪

na usosie już są:) aaa dołączam do grona szczęśliwców:)
  • Olcia; D

Łaaaaaaa!!!!!! Mam 5!!!!!!
  • Anonim

mam takie pytanie: wiecie może od jakiej średniej ocen przyznawane jest stypendium u nas na wydziale? Mnie to wprawdzie nie dotyczy ale pytam z ciekawości :) ps.pisze tutaj bo nie wiedzialam w jakim temacie :)
  • olga

W tamtym roku od 4.0 było. Tylko nie wiem jakie przedmioty wliczają się do średniej, w sensie tylko egzaminy/wszystkie na wydziale/z lektoratami i ogunami?
  • Bian

Jak się na usosa wejdzie w oceny końcowe, to tam przy każdej ocenie jest napisane, czy wlicza się do średniej czy nie.
    Ja dla odmiany słyszałam, że od średniej 4.0 to w teorii, a tak naprawde zwykle od troche wyższej - zależy to od ilości studentów, którzy taką średnią uzyskali.
  • 1
  • 2
| |

Grono biotechnologii Uniwersytetu Warszawskiego. Na wydziale biologii - gdyby ktoś jakimś cud...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)