Biotech UW [502]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gosiaczek

Infomacja w pierwszej ręki (tzn. od profesora Staronia) - egzamin będzie 27.01 o 9.00, 2.02 nie było sali. Wszelkie szczegóły na http://www.biol.uw.edu.pl/zbm
  • Anonim

27.01 ???? przeciez ten termin mial dopasc... mialo byc albo 2.02 albo 4.02; / skad sie znowu wzial ten 27?
  • Anonim

no z braku sal... Ale to niezły termin Myślę że lepiej gdy największe egzaminy pisze się na początku
  • Nina

tak tylko wiekszosc egzaminow jest na poczatku wiec trzeba to ustalic na wykladzie z wszystkimi
  • Anonim

tak właściwie, to to było dziś ustalane na wykładzie - na przerwie w grupie wszyscy dyskutowali, chyba że:
    1. ktoś wyszedł z sali
    2. ktoś w ogóle nie był na wykładzie

:)
  • Anonim

eeeej Shreku ja bylam prosze nie klamac :P
    i z tego co slyszalam w trakcie tej dyskusji to jest problem tej natury ze spora czesc osob dokladnie 27.01 ma egzamin jak nie z ochrony przyrody to z psychologii a 28.01 jest egzamin z patogenow ktory do latwych na pewno nie nalezy ...
    Proponowalabym ustalic inny termin...taki zeby chociarz 2 egzaminy nie wypadaly w ciagu jednego dnia bo nie wydaje mi sie aby osoby ktorych to dotyczy(w sensie majace juz 1 egzamin 27 i kolejny 28) odpuscily ten 27 ... a troche nie fajnie byloby gdyby nagle pojawily sie pielgrzymki studentow do prof. Staronia meczące go o zmiane terminu nie sądzicie?
  • Anonim

nie no, wiem, że byłaś, ale na serio była ustalanie terminu.

cóż, ja poczekam na dalszy rozwój rozmowy/sytuacji.
  • Anonim

nie no ja nie mowie ze nie bylo ... tylko jestem ciekawa kto w ogole poszedl do Staronia z tym terminem bo bylo ustalone ze 27 definitywnie odpada... i ze albo 2.02 albo 4.02 ale nie 27 ... no ale w sumie jesli ta osoba nie ma zadnego egzaminu 27 to faktycznie najlepiej olac to co zostalo ustalone i ustawic egzamin na 27. Jezeli osoba o ktorej pisze( bo szczerze mowiac nie mam pojecia o kim) ma rowniez egzamin 27 to cofam ...ale straszliwie wkurza mnie to ze najepierw cos sie ustala a potem "uprzejmi koledzy/kolezanki" i tak robia po swojemu ...
  • Maja

no chyba sobie zartujecie...o 9 mam miec biol.mol. a o 12 ochrone przyrody gdzie jest kilkadziesiat glupich pytan?! Chyba będzie trzeba się przejść jutro do profesora....jeśli nie to zawsze pozostaje punkt:
    4. Student ma obowiązek przystąpienia do egzaminu w trakcie sesji egzaminacyjnej w
    wyznaczonym terminie. W przypadku gdy okres pomiędzy egzaminami jest krótszy niż
    3 dni, na wniosek studenta prodziekan ds. studenckich może wyrazić zgodę na zmianę
    terminu egzaminacyjnego. Nowy termin egzaminu wyznacza prodziekan w
    porozumieniu z egzaminatorem i zarządem samorządu studentów.

A że prodziekan to koleżanka Symonides to może się zgodzi hehe

Ja nie dam rady pisac dwoch egzaminow jednego dnia a nastepnego jeszcze patogeneze...

Byłam przy ustalaniu terminów i 27 był na definitywne nie...co za ludzie...

I nie chce tu na nikogo wjezdzac, ale widzialam, ze niektorym osobom tak pasowal ten 27, ze mialy gdzies to co mowilam o ochronie przyrody
  • Anonim

Maju a czy przypadkiem wlasnie te osoby nie poszly powiedziec Prof jaki termin ustalilismy? hehe zbieramy ekipe i trzeba cos z tym zrobic... jest bardzo duzo osob ktore beda sie staraly zmienic termin... tylko musimy sie razem skrzyknac przejsc sie na poczatekl do Staronia i przedstawic mu sytuacje ...
  • Eve

nie mam pytan...
  • Anonim

tylko jak będzie jakiś pucz, bunt, jakkolwiek to nazwać, to dajcie znać, wezmę popcorn i popatrzę. :)

a potem dajcie znać, jeśli termin się zmieni. :)
  • Gosiaczek

2 tak jak pisałam odpada -nawet nie ma o to po co Staronia męczyc - bo on sam wtedy nie może, natomiast co do innych terminów - i tak się nie uda znalezc jednego terminu dobrego dla wszystkich - 27 ochrona przyrody, (też mam 28 patogeny) za to 3 są enzymy, 4 co prawda wolny, a 5 genetyka molekularna...
  • Anonim

no wlasnie 4.02... i ustalilismy wtedy ze albo 2.02 albo 4.02 ale jakos umknelo mi czy nikt Staroniowi nie powiedzial o 4.02??? ja tez mam gezamin 5.02 i 3.02 ale duzo lepiej jest miec 3 egzaminy dzien po dniu niz 3 egzaminy w ciagu 2 dni.... i nie tylko ja tak uwazam!
  • Eve

Proponuje przejsc sie do Prof. Staronia i spytac
    o mozliwosc ustalenia 2 terminow - 27.01 i 04.02
    Ktos jest ZA ?
  • Maja

Jestem ZA:]
  • Anonim

ja tez ja tez ja tez ... trzeba wziac sie za dzialanie; ] Eve wierzymy w Ciebie ( Ty wiesz :P )
  • MegaEgo

> Proponuje przejsc sie do Prof. Staronia i spytac

o mozliwosc ustalenia 2 terminow - 27.01 i 04.02

Ktos jest ZA ?

Bardzo dobry pomysł :)
  • Anonim

podejrzewam ze wszyscy byliby za bo kazdy moglby przyjsc na dogodny dla niego termin.
    Eve dzisiaj byla u Staronia ale niestety go juz nie bylo wiec trzeba bedzie pewnie niestety dopiero po Nowym Roku dzialac; /
  • Kubuś

ja za
  • 1
  • 2
| |

Grono biotechnologii Uniwersytetu Warszawskiego. Na wydziale biologii - gdyby ktoś jakimś cud...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)