Biotech UW [502]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Harry

szacunek przede wszystkim
  • d.

trzeba było na prv to miałabym szanse na edycje posta x]
    a tak wyjde na wieśnioka, którego kot ma dziwne imie i który nie umie sie kulturalnie zachować. no żesz. a wszystkiemu winna matematyka, strzałki, malthusy i log-logi.
  • Justyna

to tak dla ścisłości... Panu Spalikowi Profesorowi UW, już nie dodawajmy nikomu tytułów których nie mają; P oOo!
  • yoanka

nie ma takiej zasady że egzamin= konieczny indeks, pasowałoby mieć wpisy wszystkie po sesji poprawkowej, oni zbierają te indeksy po to, żeby nie trzeba było szukać wykładowcy (a to czasami długo zajmuje, bo np. wyjeżdża:P), więc to tylko kwestia "ułatwienia" dla nas żebyśmy nie szukali i dla nich żeby nikt do nich nie chodził na raty każdy osobno z indeksem, chociaż znając ostatnio szybkość oceniania botaniki możliwe że indeksy oddadzą w piątek rano :P
  • Karola

Muszą oddać w piątek rano bo inaczej nie wpuszczą mnie na egzamin z zoologii...; P
  • yoanka

nie mają prawa nie wpuścić na egzamin kiedy się jest studentem tego wydziału i ma się zaliczone ćwiczenia.
  • d.

o której egzam jutro, hej? :>
  • będzki

12:00 :)
  • Duży

ma ktos moze jakies egzaminy albo jakies przykladowe pytania z poprzednich lat?? na chomikuj.pl nic nie ma :/
  • B.

Pewnie nie ma bo egzaminy z zoologii były pewnie przechowywane na specjalnych laptopach nigdy nie podłączanych do sieci a po wszystkim spalane a studentom była wymazywana pamięć.
  • Harry

za pomocą przyjebania wypatroszonym pstrągiem w głowę
  • Duży

aaa... nie wiedziałem :D dzieki :)
  • NOCNY MAREK

http://uwbzoologia.webpark.pl/index... tutaj mash kochaniutki xD
  • Duży

dzieki piekny :P
  • catalina

Czy z zoologii jest wpis do indeksu oddzielnie z ćwiczeń i wykładu? Mój indeks leżał kilka dni w zakładzie (byłam zwolniona z egzaminu) i mam tylko jedną ocenę w miejscu wykładu.
  • Artur

Tak, Kasiu; )
    Powinnaś mieć ocenę zarówno z pracowni jak i wykładu. A ponieważ byłaś zwolniona z egzaminu, to nie wiesz że zbierano na nim indeksy.
  • catalina

dzięki; )
| |

Grono biotechnologii Uniwersytetu Warszawskiego. Na wydziale biologii - gdyby ktoś jakimś cud...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)