-
Harry
-
d.
trzeba było na prv to miałabym szanse na edycje posta x]
a tak wyjde na wieśnioka, którego kot ma dziwne imie i który nie umie sie kulturalnie zachować. no żesz. a wszystkiemu winna matematyka, strzałki, malthusy i log-logi. -
Justyna
to tak dla ścisłości... Panu Spalikowi Profesorowi UW, już nie dodawajmy nikomu tytułów których nie mają; P oOo! -
yoanka
nie ma takiej zasady że egzamin= konieczny indeks, pasowałoby mieć wpisy wszystkie po sesji poprawkowej, oni zbierają te indeksy po to, żeby nie trzeba było szukać wykładowcy (a to czasami długo zajmuje, bo np. wyjeżdża:P), więc to tylko kwestia "ułatwienia" dla nas żebyśmy nie szukali i dla nich żeby nikt do nich nie chodził na raty każdy osobno z indeksem, chociaż znając ostatnio szybkość oceniania botaniki możliwe że indeksy oddadzą w piątek rano :P -
-
Karola
Muszą oddać w piątek rano bo inaczej nie wpuszczą mnie na egzamin z zoologii...; P -
yoanka
nie mają prawa nie wpuścić na egzamin kiedy się jest studentem tego wydziału i ma się zaliczone ćwiczenia. -
d.
-
będzki
-
Duży
ma ktos moze jakies egzaminy albo jakies przykladowe pytania z poprzednich lat?? na chomikuj.pl nic nie ma :/ -
B.
Pewnie nie ma bo egzaminy z zoologii były pewnie przechowywane na specjalnych laptopach nigdy nie podłączanych do sieci a po wszystkim spalane a studentom była wymazywana pamięć. -
Harry
-
Duży
-
NOCNY MAREK
http://uwbzoologia.webpark.pl/index... tutaj mash kochaniutki xD -
Duży
-
catalina
Czy z zoologii jest wpis do indeksu oddzielnie z ćwiczeń i wykładu? Mój indeks leżał kilka dni w zakładzie (byłam zwolniona z egzaminu) i mam tylko jedną ocenę w miejscu wykładu. -
Artur
Tak, Kasiu; )
Powinnaś mieć ocenę zarówno z pracowni jak i wykładu. A ponieważ byłaś zwolniona z egzaminu, to nie wiesz że zbierano na nim indeksy. -
catalina