Biotech UW [502]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dreamcatcher.

Aha, kto był raz już zawsze będzie chciał jeździć! :D

Btw. nie przejmujcie się jego zachowaniami, jakby to nie wyglądało to 'normalne':P
  • Cichy Bąs A

Jedźcie, jeździe ludzie a nie pożałujecie. Warto. Na dowód podam, że to tam powstała uznana na całym świecie, lubiana przez wszystkie muzyczne subkultury, doceniona przez ekspertów i krytyków muzycznych, okupująca najwyższe miejsca na chartlistach, fchuj ever wyjebana pieśń:
    Mam wszystko w dupie tak, jak zeszłoroczny śnieg
    Lewarek, grabki no i Mikołaja też
    Uuuuuu ĆCHYBĄS...
    Uuuuuu ĆCHYBĄS...

Rememba? :D
  • devileiro

haha xD
  • A-Niunia!

>Cichy Bąs A napisał
    >Jedźcie, jeździe ludzie a nie pożałujecie. Warto. Na
    >dowód podam, że to tam powstała uznana na całym
    >świecie, lubiana przez wszystkie muzyczne subkultury,
    >doceniona przez ekspertów i krytyków muzycznych,
    >okupująca najwyższe miejsca na chartlistach, fchuj ever
    >wyjebana pieśń:
    >Mam wszystko w dupie tak, jak zeszłoroczny śnieg
    >Lewarek, grabki no i Mikołaja też
    >Uuuuuu ĆCHYBĄS...
    >Uuuuuu ĆCHYBĄS...
    >
    >Rememba? :D

pamiętam grabki, pamiętam lewarek...pamiętam ćchybąs z krzakiem:P ale chyba całej pieśni jakoś nie:P ale pamiętam "Mikołaju, Mikołaju podrap się po...lalalalaaa" :P
  • Artur

Hej, nie chce być niecierpliwy ale... co z tym obozem :P
    I kiedy ma być? To taki tylko dla naszego wydziału?
    Albo jestem ciemny albo sprawa jest tajemnicza :D
  • A-Niunia!

wydziałowy, ale samorząd jakoś nie dał mi znaku życia:P więc nic nie wiadomo.
  • Dreamcatcher.

Fakt, że co jak co, ale my już chyba w tym terminie mieliśmy informacje co ma się wydarzyć i kiedy... :P
  • A-Niunia!

chyba 3 września dzwoniłam do nich żeby zaklepać miejsce:P a okazało się że jedzie kilka osób:P
  • A-Niunia!

Dobra, już wiem! wyjazd integracyjny będzie w październiku:P Niestety nie udało się niczego wcześniej załatwić. :)
  • Dreamcatcher.

O rany rany, jeżeli do Bukowna i nic się tam nie zmieniło to radziłbym w październiku zabrać ze sobą jakiś grzejnik:P no ale może samorząd organizuje jakąś mega niespodziankę - stąd dopiero październik:D
  • A-Niunia!

z tego co wiem, to raczej zabrakło im czasu:P Mikołaj jest trochę nieosiągalny:P znając życie to wyjazd będzie gdzieś bliżej:P ale jest szansa że więcej osób pojedzie:)
  • devileiro

coś czuje że do tego wyjazdu już wszyscy sie zintegrujemy:P
  • A-Niunia!

ale przecież w październiku dopiero zaczyna się rok akademicki:P sądzę, że jednak aż tak spotkania na polach czy przy piwku nie łączą:P
    ...i nie martw się, przycisnę samorząd i zadbam o to żeby wyjazd był i to w dodatku naprawdę udany!:)
  • Arman.

Wyjazd ma być w połowie października, nie wczesniej, Aniu, postaraj się o to; P
  • mosiu

jak nie tam to tu.
    haha, następny do kolekcjii!!!
    I,,I/
| |

Grono biotechnologii Uniwersytetu Warszawskiego. Na wydziale biologii - gdyby ktoś jakimś cud...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)