Biologia [2282]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łukaszontko

ŚWIETNE PRZYGOTOWANIE DO MATURY Z BIOLOGII

Mam do zaoferowania zbiór testów maturalnych Z KOMENTARZAMI własnego autorstwa, dzięki którym doskonale przygotujesz się do egzaminu maturalnego z biologii. Książka pozwala na kompleksową powtórkę materiału z zakresu biologii oraz UCZY ROZWIĄZYWAĆ ZADANIA MATURALNE.

Od wielu lat przygotowuję młodzież do egzaminu maturalnego z Biologii, a niniejsza książka jest zbiorem własnych materiałów i zadań maturalnych.
    Największą trudnością wśród maturzystów okazuje się brak umiejętnego i konkretnego odpowiadania na pytania na maturze. Moja książka uczy, w jaki sposób treściwie udzielić na nie odpowiedzi oraz "podejść" do każdego zadania.
    Atutem książki są KOMENTARZE DO ZADAŃ, w których udzielam wskazówek oraz wyjaśniam cel zadania. Ponadto stanowią one szybkie repetytorium materiału.

Dodatkowym plusem jest także osobny rozdział poświęcony ZADANIOM PROBLEMOWYM - czyli szkolenie umiejętności stawiania problemów badawczych, hipotez i wniosków.

Zachęcam do zakupu mojej książki, która jest doskonałą inwestycją w świetnie zdaną maturę z biologii.
    Zapraszam na stronę internetową:

https://sites.google.com/site/biolo...

| |

Dla miłośników biologii, studentów biologii i kierunków pokrewnych, a także dla maturzystów i...

Fotki

Miejsca grona (0)