Biologia [2282]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • smoku

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wyborem studiów podyplomowych w mniejszym lub większym stopniu związanymi z biologią, bo właśnie ten kierunek niebawem ukończę. Obawiam się jednak że po samym dyplomie magistra niewiele zdziałam na naszym rynku pracy dlatego chciałbym się jeszcze dokształcić. Drugi powód jest taki że jeszcze dwa lata po ukończeniu studiów mógłbym dostawać rente rodzinną, więc tym bardziej zależy mi na kontynuowaniu nauki...tylko właśnie, gdzie?
    Tak się składa że studiuje póki co na Uniwerksytecie Wrocławskim, specjalizacja Zoologia, a prace magisterską piszę w Zakładzie Biologii Rozwoju więc mam do czynienia z badaniami z zakresu cytologii i embriologii, czyli praca laboratoryjna, tworzenie skrawków i oglądanie ich pod mikroskopem, tak więc gdyby miał coś znaleźć, to raczej studia związane z czymś takim, gdyż mam już w tym jakieś względne doświadczenie; )
    Co moglibyście polecić? Może ktoś z was studiował na jakimś kierunku biologiczno-medycznym związanym z pracą laboratoryjną?
| |

Dla miłośników biologii, studentów biologii i kierunków pokrewnych, a także dla maturzystów i...

Fotki

Miejsca grona (0)