-
Pradziad Tutek
Pomyślałem, że dobrze by było, żeby był jeden wątek poświęcony kupowanym i sprzedawanym skryptom.
Poszukuję podręcznika "Fizjologia roślin" Lewaka i Kopcewicza. -
Anonim
potrzebna fizjologia roslin i fizjologia zwierzat, nawet ksero ksiazki!!!!! -
Anonim
bardzo chętnie sprzedam książk do: chemii nieorganiczej, botaniki i zoologii bezkręgowców -
Anonim
-
-
K
-
co by tu dużo mówić...
-
agulinka
sprzedam: ksiazkę do chemii nieorganicznej (T.Drapała) skrypt równiez do chemii nieorganicznej( taki granatowy wyd. sggw) książkę do statystyki (xero), skrypt do chemii organicznej (xero) i ksiazkę do chemii org, aha no i rózne pomoce oddac moge np. do biochemii:) jak jest ktos zainteresowany to na gg pisac numer podany w profilu:) -
Anonim
Cześć jestem na 1 roku biol, potrzebuję książkę z botaniki - A. i J. Szwejkowskich "Botanika" PWN Tom I ( morfologia), "Krótkie wykłady Biologia Roślin" A.J. Lack, D.E.Evans PWN 2003, orazdo chemii nieorganicznej "Chemia ogólna nieotganiczna z zadaniami" Tadeusz Drapała, wyd SGGW
Jeśli ktoś miałby do odsprzedania w dosyć dobrym stanie, to proszę o jakiś odzew przez wiadomość na gronie albo na moją skrzynkę.
Pzdr
-
Anonim
Kalibrowanie jest podstawą ekonomii. Potrzeba jest to odczucie braku czegoś. -
Me Myself And I
Mam do sprzedania:
- „Zoologia dla uczelni rolniczych” praca zbiorowa pod red. Jolanty Hempel- Zawitkowskiej Wyd. PWN 1995 - 23pln + gratis notatki z systematyki,
-not. Z wd. Zoologia bezkręgowców-5pln
-„Klucz do oznaczania ssaków Polskich” praca zbior. Pod red. Zdzisława Pucka PWN – 20pln
-Katalog zdjęć z Sali Łowieckiej Wydziału Leśnego+ materiały na egz z zoologii kręgowców-10pln
-Botanika-cytologia Młodzianowskiego -16pln, wszystkie te książeczki, były polecane przez wykładowców
-Henryk Szarski "Historia zwierząt kręgowych" za 32zł.
-„Anatomia” napisana przez Wydział weterynarii, pod dyrekcją Dr. Kobrynia za 25 zł. -
Anonim
ja mam "Obserwatorium istot ludzkich " pani magister nadzwyczajnej Teresy Kroneckiej-Szlaudraf wydawnictwo REA wydanie piąte (najlepsze) za 9zł nie chce zarabić na biednych studentach niech zaoszczędzą na browar ew Vademecum fauny i flory p. mgr. Andrzej Frahn wydanie drugie poprawione wydawnictwo Ambrea tezż 9 zł -
Anonim
Ależ dajcie sobie spokój z tym skryptem do fizjo roślin, bo korzystaliśmy z tego raptem RAZ! Zupełnie zbędny wydatek. Radziłabym raczej zainteresować się podręcznikiem do Immunologii, bo trudno go dorwać w bibliotece niestety, a jest baaaaardzo potrzebny.
:) -
...IMPOSSIBLE is NOTHING...
Potrzebuje ksiazki do botaniki I i II tom Szwejkowskich, chemie nieorganiczna Drapały oraz Zoologie Hempel Zawitkowskiej . jest ktos chetny do transakcji???:> -
Anonim
Podobnie jak Marta, szukam chemii nieorganicznej, botaniki i zoologii. Ma ktoś jeszcze do sprzedania? :> -
Tomas
chetnie kupie uzywany podrecznik do Zoologi prof. Hempel-Zawitkowskiej -
<<Anka>>
Szukam ksiażki "Zoologia dla uczelni rolniszych" i botaniki z Szwejkowskich...Jaśli ktoś ma na zbyciu to super;-) -
Anonim
Mam na zbyciu pierwszy tom Botaniki Szwejkowskich [Morfologia, która obowiązuje na I semestrze. Kontakt na priva. -
Me Myself And I
Wszystkie moje oferty, z wyłączeniem zoologi Zawitkowskiej, są aktualne, patrz kilka postów wyżej. -
<<Anka>>
Hej!!!Czy masz jeszcze tą ks do botaniki? Jeśli tak to napisz mi ile kosztuje, kiedy i gdzie możemy się spotkać (515785220)
Z góry dziękuje;-) -
Anonim