-
-
Anonim
-
Anonim
dzieki za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby:D
tytul spoko....
mam na wstepie pytanie:D
co grozi wlascicielowi ktorego pies nas ugryzl? czy mamy z tego jakies korzysci materialne? czy jedynie statysfakcje ze ktos poniosl kare za nie upilnowanie swojego pupila?
chodzi mi raczej jak to w praktyce sie sprawdza.... bo w teorii zawsze wszystko pieknie wyglada. -
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
wooow! gdkjgjodij b5ujju ihj gidjgjkogrfg
fgdogopik jiirjt4 95t94ujufjidfjgdojtoej5o40jp4t k ojgdiojejjtejtti4j5j5649687983 9w809qiAIKSPls[DS;ASKFOPKIYRU6 56UU695UUFUFFFFFFFFFDDIOG
DFGDFIOJGFDIGFDOOPGIU89U8U8U8u 8irjo
czekałam na offtopic, żeby móc to napisać:D:D:D:D -
Anonim
No to mozna zaczynac...
JAK WAM SIE BIEGA JAK JEST BURZA ALE NIE PADA DESZCZ, PRZY JEDNOCZESNYM WIETRZE PÓŁNOCNYM :} -
K-O-T-E-K
-
Anonim
k-o-t-e-k jeszcze musisz sie odcumowac(jakos tak sie to nazywa:D)
a ja ustawiam sie przodem do poludnia i mam wiatr w plecy:D -
K-O-T-E-K
"A bosman tylko zapiął płaszcz I zaklął: - Ech, do czorta! Nie daję łajbie żadnych szans! Dziesięć w skali Beauforta!" -
wanad
a ja mam skrecone kolanko i nie moge biegać..buuuuuuuuuuuuu:((((((( (((((((((((( -
Anonim
haha:D hymn grona bieganie:D 10 w skali beauforta:D
laczymy sie z toba w bolu:D
jak dluga przerwa? -
K-O-T-E-K
-
MS
Podobno biegacze i biegaczki potrafią dłużej i lepiej :P
Sprawdzał ktoś? -
K-O-T-E-K
-
Anonim
-
Anonim
ale dzis sobie pojadlem.... 4 hamburgery w mc.... ale co mi... 1 dzien wolny od diety moze nie zaszkodzi...
ide palic silownia+hiit. -
:D ja wczoraj zaliczyłam 8 krówek i 10 malutkich babeczek z budyniem.... to był wspaniały wieczór:D...było nam razem tak dobrze;)... tylko krótko trwała ta przyjemość:/
-
P!
kurde!!! ja tu chce pobiegaĆ a za oknem ciemno, grzmi, wieje! i weź się tu człowieku nie wkurzaj!!!!!!