bieganie [3835]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jeżeli nie masz kim biegać, lub chcesz biegać z nowymi znajomymi to napisz. :D Ja osobiście chetnie się pisze na jakieś coś :D tam i z powrotem.....
  • Anonim

a z Ostrołęki ktoś biega??
  • Anonim

Jak ktos z Puław chce pobiegac to nie ma problemu :] ja jestem chetny; ]
  • Anonim

ej No ja mówiłem o Warszawie :P chyba ze do puław dobiegne LOL
  • Kobieta,która kocha siatkówkę

Haha a do Rzeszowa ktoś dobiegnie? :p
  • Anonim

hihi. zaraz sie zrodzi pomysł ogólnopolskiego maratonu i wszystkie miasta się przyłączą :D

• Marcysia1991 Wozniak

Dobra.... a Belfast to jest w UK czyli polnocna Irlandia!! Moze dobiegniecie do mnie i pobiegamy w Belfascie????;> zart!!
  • Andzia.

Lublin! Lublin wzywa!!;)
  • Anonim

hihi jak bedzie ktoś z Wawy to coś zorganizujemy :D
  • MS

Płock?

P.S. Mam wrażenie, że dziewczyny traktują bieganie z chłopakiem (w znaczeniu kumpel) prawie jak randkę.
  • Anonim

Jak się dotrenuję; p Na razie biegam km/h chyba to raczej ni będe obciachu robić :D
  • Gabrysia

Chętnie z Tobą pobiegam, właśnie szukam bratniej duszy do biegania która jest z Rzeszowa :))
  • Kobieta,która kocha siatkówkę

Aa już wiem;) tylko, że ja nie jest dokładnie z Rzeszowa;)
  • Anonim

>Sztuka napisał
    >Jak ktos z Puław chce pobiegac to nie ma problemu :] ja
    >jestem chetny; ]

ja jestem z puław :) tylko chwilowo nie moge biegac poniewaaz mam kłopot z kolanem :( musze troche odczekac :( ale oczywiście na bieganie o kazdej porze mozna mnie wyciągnąc :):):)
  • "świat wypadł mi z moich rąk.."

Bydgoszcz; )
  • Czerech

Grodzisk maz.; )

codziennie biegam 6-8km... jak sa chetni to zapraszam; ]
  • Anonim

*DeLuxe* napisała

>a jestem z puław :) tylko chwilowo nie moge biegac poniewaaz mam kłopot z kolanem :( musze troche odczekac :( ale oczywiście na bieganie o kazdej porze mozna mnie wyciągnąc :):):)

OK,zdrowiej szybko:]a napewno pobiegamy,wysłałem Ci wiadomosc;]
  • Anonim

Rafał a jakie dystanse biegasz ?
  • Anonim

hihi różnie od 2 do 10 km. na 10 km biegłem w biegu niepodległości :) ale tam to grzałem jak mogłem :) ale spokojnie 10 robie. oczywiście moge pobiegac na 2,3,4,5,6,7,8 i 9 km :P
  • Anonim

Radom Radom zgłoś się... :)