-
Anonim
jeżeli nie masz kim biegać, lub chcesz biegać z nowymi znajomymi to napisz. :D Ja osobiście chetnie się pisze na jakieś coś :D tam i z powrotem..... -
Anonim
-
Anonim
Jak ktos z Puław chce pobiegac to nie ma problemu :] ja jestem chetny; ] -
Anonim
-
-
Kobieta,która kocha siatkówkę
-
Anonim
hihi. zaraz sie zrodzi pomysł ogólnopolskiego maratonu i wszystkie miasta się przyłączą :D
-
Marcysia1991 Wozniak
Dobra.... a Belfast to jest w UK czyli polnocna Irlandia!! Moze dobiegniecie do mnie i pobiegamy w Belfascie????;> zart!! -
Andzia.
-
Anonim
-
MS
Płock?
P.S. Mam wrażenie, że dziewczyny traktują bieganie z chłopakiem (w znaczeniu kumpel) prawie jak randkę. -
Anonim
Jak się dotrenuję; p Na razie biegam km/h chyba to raczej ni będe obciachu robić :D -
Gabrysia
Chętnie z Tobą pobiegam, właśnie szukam bratniej duszy do biegania która jest z Rzeszowa :)) -
Kobieta,która kocha siatkówkę
-
Anonim
>Sztuka napisał
>Jak ktos z Puław chce pobiegac to nie ma problemu :] ja
>jestem chetny; ]
ja jestem z puław :) tylko chwilowo nie moge biegac poniewaaz mam kłopot z kolanem :( musze troche odczekac :( ale oczywiście na bieganie o kazdej porze mozna mnie wyciągnąc :):):) -
"świat wypadł mi z moich rąk.."
-
Czerech
Grodzisk maz.; )
codziennie biegam 6-8km... jak sa chetni to zapraszam; ] -
Anonim
*DeLuxe* napisała
>a jestem z puław :) tylko chwilowo nie moge biegac poniewaaz mam kłopot z kolanem :( musze troche odczekac :( ale oczywiście na bieganie o kazdej porze mozna mnie wyciągnąc :):):)
OK,zdrowiej szybko:]a napewno pobiegamy,wysłałem Ci wiadomosc;] -
Anonim
-
Anonim
hihi różnie od 2 do 10 km. na 10 km biegłem w biegu niepodległości :) ale tam to grzałem jak mogłem :) ale spokojnie 10 robie. oczywiście moge pobiegac na 2,3,4,5,6,7,8 i 9 km :P -
Anonim