bieganie [3835]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • -=SoltyS=-

Chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat odzieży termoaktywnej. Biega ktoś z Was w takim typie odzieży? Jeżeli tak to jakiej firmy możecie mi polecić jakiś strój? Z jakiego materiału najlepiej powinna być zrobiona taka odzież? Proszę o pomoc:)
  • Anonim

wiesz każdy rozumie co innego mówiąc odzież termoaktywna... odzież biegowa musi oddychać tz. wyrzucać nadmiar ciepła i cały pot nazwenątrz (oczywiście mówimy o ubraniach na sezon letni), a jeśli chodzi o materiał to są różne tam składniki ale broń Boże przed bawełną :) a jeżeli szukasz takowej odziezy biegowej która tak jak wspomiałem bedzie "oddychać" i nie bedzie się z niej robić podczas biegu mokra szmatka od potu to dobrym rozwiązaniem jest wybór Kalenji bo jest tego naprawde duzo, można zastosowac liczne kombinacjie w wyborze i co najważniejsze ich cena jest bezkonkurencyjna :)
  • vooyeck

oddychajaca spodniczka? wtf? hehe; ] tak jakby spodniczka byla malo przewiewna; ]
    http://www.allegro.pl/item612625282...
  • Anonim

Jest popyt, jest i podaż; ]
    Jeżeli chodzi o Kalenji to popieram. Mam koszulkę i jest cudowna. Cena to coś koło 26 zł.
  • Marcin Mazur

Ja biegam w Nike Pro i naprawdę polecam, szczególnie na wieczorne bieganie.
  • LF GIRL

Ja biegam w koszulce oddychającej Brubeck'a i nie wyobrażam sobie inaczej!
  • Marek rajman

Ja mam koszulkę Under Armour i bardzo sobie ją chwalę, naprawdę wysokiej jakości odzież. Skóra lepiej oddycha, a koszulka nawet wchłania pot, przez co mniej się śmierdzi. Polecam wszystkim aktywnym i dużo ćwiczącym.
  • olek (aka Reynevan)

> LF GIRL napisała:
    >Ja biegam w koszulce oddychającej Brubeck'a i nie
    >wyobrażam sobie inaczej!

IMHO w proporcji cena/jakość Brubeck jest w czołówce (i to nie dlatego, że cena jest wybitnie niska; ))
  • mikołaj

na co trzeba zwrócić uwagę przy zakupie odzieży termoaktywnej?