-
KoWal
-
Anonim
Ja po bieganiu biorę prysznic i dużo jem. Ale jestem zupełną amatorką, żaden trener mnie nie ściga (chyba tylko na taekwon-do), więc mi wolno.; -) -
ola
-
Piotrek
-
-
Justyna B...
-
DEZO xD
WODAAAA !!!! :)
podem cos zjesc - np. sniadanie czy tam obiad
PRYSZNICC !!!! :P -
Anonim
600 ml wody zmieszanej z napojem Tymbark i 400 g jogurtu naturalnego. No i oczywiście kąpiello. :D -
DEZO xD
-
nielegal
-
BeCiA
po bieganiu- prysznic :)
po prysznicu- coś do picia: woda lub zielona herbata -
Szareckówna
Mleko! To absurdalne i niczym nieuzasadnione, ale tuż po bieganiu rzucam się na mleko i wychlewam min 2 szklanki. A do tego preferuje miód pistacjowy; D Ale ten mi się skończył więc aktualnie nie mam pomysłu. Co tam wpadnie w łapę!
No i los prysznicos, oczywiście. xD -
Asia .
Woda, prysznic i miejsce, w którym mogę sobie usiąść i takie, w którym nikt nie może mi przeszkodzić w po treningowym nic nie robieniu. -
Mamba
najpierw leżenie obojętnie gdzie na łące (trawa :D), a później prysznic, chwilowy odpoczynek i seria ćwiczeń; ] -
Anonim
Rozciąganie wg dr Marszałka (dzięki temu nic mnie nie boli i nie mam kontuzji): http://bieganie.pl/?cat=25&id=4...
Potem izotonik lub woda, prysznic, przebieranie w coś ciepłego i jedzenie z dużą zawartością węglowodanów i białka. -
exkomandor kowboj inż. ironman
Podobno (porady fizjologa) białko i węgle trzeba wchłonąć w ciągu 15 minut po treningu, więc polecam najpierw to, a później rozciąganie. -
Anonim
Brał ktoś ZMA jako gotowy produkt z Olimpu itp. czy apteczne? [Zincas Forte+Filomag B] pomaga w regeneracji przy bieganiu? -
bananik
sam nie bralem ale z wielu opini ktore slyszalem to po pierwsze gotowe z olimpu daje lepsze efekty niz takie robione
a co do samych efektow to podobno sen jest glebszy i rano wstaje sie bardziej wypoczetym -
Ziuta