-
Aga
179cm. 59 kg
od wzrostu wazniejsza jest sprawnosc
mysle ze mam troche tego i tego
bo amatorsko wygralam juz kilka miedzyszkolnych biegow :) -
Aleksandra
-
Anonim
-
Urojona.
wzorst nie jest ważny ja mam 162 cm i też mam osiągnięcia myslę że bardziej sie liczy to ile czasu temu poświęcasz i czy (tak jak w moim przypadku) jesteś wytrzymała/y -
-
Anonim
Ja mam 180 i jest ok. W szkole nie ma równych. Pare sukcesów też wpadło, nie narzekam. Dodam iż do 3 gimnazjum jak jeszcze byłem, byłem najniższy w klasie a teraz widać jak jest. -
Tomas!!!!
-
Grzegorz
180, może do biegu lepszy jest wzrost ok 170 cm (zwinność większa) ale przy większym wzroście dłuższe nogi = większy krok przy wkładzie takiej samej energii, więc... wyższym - szybciej :P -
Anonim
-
Rychu
-
Danuś :)
-
Maverick
Uh, 198 cm wzrostu/ 83 kg wagi . Nie wiem czy przeszkadza, czy nie bo dopiero zaczynam biegać; p ale dobrze, że waga spadła ze 100 do 83; D -
Mateusz XYZ
Mam 179 , wzrost ma znaczenie tak jak i ma znaczenie dlugosc kroku , lecz mniejszym łatwiej jest biegac na dlugich dystansach osiagajac lepsze czasy bo szybciej stawiaja kroki , ale wszystko jest do wyrobienia mozna biegac tak jak haile gebreselasie majc nawet 20 cm wiecej poprostu trzeba stawiac tak szybko kroki jak on zakładajac ze ma sie przewage w kroku . Co do wagi wyzszy by osiagnac prawdziwe maximum formy musi czuc siłe w rekach i nogach nie majac duzej ilosci miesni . Ja sam patrzac na moje nogi potrafie czasami stwiedzic czy bedzie mi sie bieglo dobrze czy nie 2 sprawa napewno nadzedna jest samopoczucie i psychika . Pozdrawiam.
|
|
Jak w tytule.:P
Miejsca grona (1)
-
Puma Urban Running - Gwiazdy Biegają Nocą Mikołaja Kopernika, Warszawa
- Dodaj miejsce