Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aga

179cm. 59 kg

od wzrostu wazniejsza jest sprawnosc

mysle ze mam troche tego i tego
    bo amatorsko wygralam juz kilka miedzyszkolnych biegow :)
  • Aleksandra

170 cm... i moim zdaniem jest idealny; )
  • Anonim

Również 170 cm...; -)
  • Urojona.

wzorst nie jest ważny ja mam 162 cm i też mam osiągnięcia myslę że bardziej sie liczy to ile czasu temu poświęcasz i czy (tak jak w moim przypadku) jesteś wytrzymała/y
  • Anonim

Ja mam 180 i jest ok. W szkole nie ma równych. Pare sukcesów też wpadło, nie narzekam. Dodam iż do 3 gimnazjum jak jeszcze byłem, byłem najniższy w klasie a teraz widać jak jest.
  • Tomas!!!!

Ja mam 175 i biegam dużo szybciej od rówieśników z budy
  • Grzegorz

180, może do biegu lepszy jest wzrost ok 170 cm (zwinność większa) ale przy większym wzroście dłuższe nogi = większy krok przy wkładzie takiej samej energii, więc... wyższym - szybciej :P
  • Anonim

>180 :D i biega się zacnie ^^
  • Rychu

181
  • Danuś :)

A ja 180 :P
  • Maverick

Uh, 198 cm wzrostu/ 83 kg wagi . Nie wiem czy przeszkadza, czy nie bo dopiero zaczynam biegać; p ale dobrze, że waga spadła ze 100 do 83; D
  • Mateusz XYZ

Mam 179 , wzrost ma znaczenie tak jak i ma znaczenie dlugosc kroku , lecz mniejszym łatwiej jest biegac na dlugich dystansach osiagajac lepsze czasy bo szybciej stawiaja kroki , ale wszystko jest do wyrobienia mozna biegac tak jak haile gebreselasie majc nawet 20 cm wiecej poprostu trzeba stawiac tak szybko kroki jak on zakładajac ze ma sie przewage w kroku . Co do wagi wyzszy by osiagnac prawdziwe maximum formy musi czuc siłe w rekach i nogach nie majac duzej ilosci miesni . Ja sam patrzac na moje nogi potrafie czasami stwiedzic czy bedzie mi sie bieglo dobrze czy nie 2 sprawa napewno nadzedna jest samopoczucie i psychika . Pozdrawiam.