bieganie [3835]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja też mam zen creative, który upadał na ziemię z milion razy i nic.;]
  • Anonim

w tesco mozna na dziale sportowym
    kupic opaske na mp3
    :)
    za grosze
    mam 2 na mp3 i klucze
  • Olka

ja chowam mp 3 do stanika :)))
  • Anonim

Jak masz lajkrę albo spodenki takie te maratońskie to tam kieszonka można se schować i spokojnie biegać choc ja osobiście już nie biegan z mp3 bo mnie wybija z rytmu i nie skupiam sie na biegu
  • Anna

hehe, otoz to. do stanika
  • Ewka

często mam kieszenie, więc do kieszeni

a jak nie mam to biegam bez mp3, aby nie przeszkadzało
  • Błażej

ja do biegania polecam ipoda schuffle za jakies 180 zl masz nowego o pojemnosc 1 Gb a do biegania naprawde nie potrzeba wiecej bo to jest 12 godzin muzyki. jest malutki mniejszy niz paczka zapalek a poza tym ma bardzo wygodny klips dzieki ktoremu mozna przymocowac go np do rekawa lub kolnierzyka
  • Marcin

ja kupilem sobie na allegro mp3 za 30 zł malutką z klipsem wiec do spodni sobie przypinam...
  • K.

moj jest zawieszony na kabelku od słuchawek. no i chowam go pod bluzkę, żeby nie skakał... ; )
  • Anonim

>Jay Jay wrote:
    >osobny zakup. futerał plus 2 paski (dłuzszy i krotszy)
    >kosztują bodajze cos ok 150zł.

aha, no coż ja mój futerał na ramię za 15 zł kupiłam, ipod jest fajna rzecz i jeżeli kogoś stać to proszę bardzo, ale każdy mp3 się nadaje, opasek też jest mnóstwo, wystarczy poszukać na allegro
  • Anonim

>Błażej wrote:
    >ja do biegania polecam ipoda schuffle za jakies 180 zl masz
    >nowego o pojemnosc 1 Gb a do biegania naprawde nie potrzeba
    >wiecej bo to jest 12 godzin muzyki. jest malutki mniejszy
    >niz paczka zapalek a poza tym ma bardzo wygodny klips dzieki
    >ktoremu mozna przymocowac go np do rekawa lub kolnierzyka

O właśnie, moja koleżanka go ma, chyba następny mp3 to bęzdie właśnie to, poza bieganiem nie używam odtwarzacza
  • xeelee

kieszeń w spodniach, ew koszulka rowerowa z kieszeniami na plecach :)
  • Hania Kłos

Kieszeń ale koniecznie z ekspresem, smyczki tylko z nimi jest problem podskakiwania wszystkiego co jest do niej przyczepione, opaski są bardzo fajne i można je zrobić samemu. Ja mam sony mp4 http://www.zadowolenie.pl/sony-nwz-... jest trochę większy ale zupełnie spokojnie trzyma się opaski, jeszcze nigdy mi nie wypadł.