-
Ja też mam zen creative, który upadał na ziemię z milion razy i nic.;]
-
Anonim
w tesco mozna na dziale sportowym
kupic opaske na mp3
:)
za grosze
mam 2 na mp3 i klucze -
Olka
-
Anonim
Jak masz lajkrę albo spodenki takie te maratońskie to tam kieszonka można se schować i spokojnie biegać choc ja osobiście już nie biegan z mp3 bo mnie wybija z rytmu i nie skupiam sie na biegu -
-
Anna
-
Ewka
często mam kieszenie, więc do kieszeni
a jak nie mam to biegam bez mp3, aby nie przeszkadzało -
Błażej
ja do biegania polecam ipoda schuffle za jakies 180 zl masz nowego o pojemnosc 1 Gb a do biegania naprawde nie potrzeba wiecej bo to jest 12 godzin muzyki. jest malutki mniejszy niz paczka zapalek a poza tym ma bardzo wygodny klips dzieki ktoremu mozna przymocowac go np do rekawa lub kolnierzyka -
Marcin
ja kupilem sobie na allegro mp3 za 30 zł malutką z klipsem wiec do spodni sobie przypinam... -
K.
moj jest zawieszony na kabelku od słuchawek. no i chowam go pod bluzkę, żeby nie skakał... ; ) -
Anonim
>Jay Jay wrote:
>osobny zakup. futerał plus 2 paski (dłuzszy i krotszy)
>kosztują bodajze cos ok 150zł.
aha, no coż ja mój futerał na ramię za 15 zł kupiłam, ipod jest fajna rzecz i jeżeli kogoś stać to proszę bardzo, ale każdy mp3 się nadaje, opasek też jest mnóstwo, wystarczy poszukać na allegro -
Anonim
>Błażej wrote:
>ja do biegania polecam ipoda schuffle za jakies 180 zl masz
>nowego o pojemnosc 1 Gb a do biegania naprawde nie potrzeba
>wiecej bo to jest 12 godzin muzyki. jest malutki mniejszy
>niz paczka zapalek a poza tym ma bardzo wygodny klips dzieki
>ktoremu mozna przymocowac go np do rekawa lub kolnierzyka
O właśnie, moja koleżanka go ma, chyba następny mp3 to bęzdie właśnie to, poza bieganiem nie używam odtwarzacza -
xeelee
kieszeń w spodniach, ew koszulka rowerowa z kieszeniami na plecach :) -
Hania Kłos
Kieszeń ale koniecznie z ekspresem, smyczki tylko z nimi jest problem podskakiwania wszystkiego co jest do niej przyczepione, opaski są bardzo fajne i można je zrobić samemu. Ja mam sony mp4 http://www.zadowolenie.pl/sony-nwz-... jest trochę większy ale zupełnie spokojnie trzyma się opaski, jeszcze nigdy mi nie wypadł.