bieganie [3835]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czy imprezowanie i alkohol przeszkadzają Wam w bieganiu?są tacy, którym to nawet pomaga!!!

dawno temu zaznacząłem w dzienniku treningowym ilośc wypitych browarków, i co się okazało: im więcej browarów tym lepsze wyniki:-)

na studiach mogłem wypić na imprezie 8 piw, wrócić do domu o g.5 rano i o g.9 wyjśc na 20km trening, jednak ostatnio zmiękłem:/

A JAK JEST U WAS?
  • .: Kęcior :.

Temat rzeka; ) Ostatnio troche przystopowałem z imprezowaniem.... po sezonie sobie odbije. Kilka życiówek zrobiło się na bani.... najlepsze są jazdy na obozach... z kumplem chlaliśmy codziennie przez 10dni, o 2 do pokojów i o 9 w góry na trening. Najlepsze jest to że nawet dobrze się biegało :D tylko jakieś tętno wysokie i wylewało się litry potu; )
  • hija

ja zawsze rezygnuje z imprezy przed zawodami....nie widze w tym nic fajnego..ale jesli wam pomaga to nie zalujcie sobie..:D
  • Wyznawczyni

nIE RADZE:) A WLASNIE IMPREZUJE:) HEHE

Są starty ważne, ważniejsze jak i takie z "roboty" .Wiadomo że przed biegiem do którego przygotowywuje się miesiącami nie pójde na ostry melanż....
  • Ada

ja nie jestem w stanie po melanzu zwlec sie rano z lozka zeby pobiegac:(
  • Anonim

Mi po melanżu, też sie dobrze biegnie, może to dlatego że mniej waże i jest lżej??? Ale chyba dlatego, że mimo melanżu i tak ide do przodu, więc myśle że gdyby melanżu nie było wogle, to efekt byłby dużo lepszy./ Tak na logike
  • Anonim

na poczatku gratulacje za fajny temat:)
    a tak szczerze to ja jeszcze po takim ostym imprezowaniu nie proowalam biegac bo jakos tak nie wpadlam na to ale sprobuje przy nastepnej okazji:)
    ale powiem ze po imprezie bylam na grzybach i milo to wspominam i nawet efekt tez niczego sobie wiec moze z bieganiem tez bedzie dobrze:)
  • Anonim

dzięki:-)
    "trening po melanżu" tak w skrócie można opisać 5 lat mojego studiowania w Toruniu->stąd pomysł na temat

spróbuj!!!zazwyczaj są 2 rózne reakacje ogranizmu:
    -albo na pocz. idzie b. cieżko, serce wali jak szalone, płyną strugi potu, ale później nadchodzi reaktywacja i kończy sie w super dyspozycji
    -2 opcja jest po wódce, że na początku czuje się ostrego powera,ale później "Moc spada"

mi najwiękaszą satysfakcję daje trening...1 stycznia:-)
    pozdro wszystkich biegaczo-imprezowiczów!
  • Anonim

>< Kęcior > napisał
    >Są starty ważne, ważniejsze jak i takie z
    >"roboty"

heh tez mam mniej wiecej taki podzial :) a gratulejszyn dla dymka za fajny temacik :P

Nic Dymek nie wspomniałeś o tym że strasznie suszy..... nie raz się jadło śnieg albo piło wodę z górskiego strumienia ; )
  • Goguś

>DYMEK napisał
    >czy imprezowanie i alkohol przeszkadzają Wam w
    >bieganiu?są tacy, którym to nawet pomaga!!!
    >
    >dawno temu zaznacząłem w dzienniku treningowym
    >ilośc wypitych browarków, i co się
    >okazało: im więcej browarów tym lepsze
    >wyniki:-)
    >
    >na studiach mogłem wypić na imprezie 8 piw,
    >wrócić do domu o g.5 rano i o g.9 wyjśc na
    >20km trening, jednak ostatnio zmiękłem:/
    >
    >A JAK JEST U WAS?

Idż powiedz to jakiemuś trenerowi że jak pijesz więcej to masz lepsze wyniki to cie za ja** powiesi :)) Jak byś nie pił miał byś wyniki lepsze! Ja tam nie pije i chu* mnie to że inni moge mnie postrzegać za jakiegoś downa; / Ale to przeszkadza w osiągach a ja teraz chce być naprawde dobrym zresztą 7 dni w tygodniu popierdzielam gdzieś furą i nie moge i tak; /
  • Goguś

ja wszystkie starty traktuje jak trening (znalezienie swojego tempa) chyba że są chipy to na maxa i po zyciówke; ) Bez alkoholu; /
  • bbb

i tak wszyscy wiedza, ze biegacze to pijaki :)))

a z tym bieganiem po imprezach to roznie bywa.... raz gorzej raz lepiej :) a 1.01 rzeczywiscie najlepiej wyjsc na trening i probowac utrzymac prosty tor biegu :)
  • Goguś

LUDZIE JAKIE SŁOŃCE IDE BIEGAĆ !! :)
  • Anonim

>Michał napisał
    >i tak wszyscy wiedza, ze biegacze to pijaki :)))

czuje sie obrażony; p
  • Anonim

Bieganie to jeden z moich sposobów na kaca,ale jezeli chodzi o wyniki to..hmm..
    Za to polecam piwko(jedno!)po bieganiu.Lepsze od izotoników!
  • Goguś

>komoroff™ napisał
    >Bieganie to jeden z moich sposobów na kaca,ale jezeli
    >chodzi o wyniki to..hmm..
    >Za to polecam piwko(jedno!)po bieganiu.Lepsze od
    >izotoników!

pograj w szachy; /

Naprawde tak jest... browar to jeden z najlepszych izotoników (odgazowany i bez alkholu) są jeszcze inne mało znane izotoniki np. sok jabłkowy rozcieńczony z wodą (1:1)
  • Anonim

>Gogo <Praga_Płn> napisał

>pograj w szachy; /

Ciekawa propozycja,ale będę musiał odmówić.