bieganie [3835]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • szczepa.

Gdzie najbardziej lubicie biegac... bo ja to czesto jezdze na dzialke i lubie po lesie biegac, rankiem powietrze w lesie jest cudowne :D... a jak nie jade to roznie...
  • Anonim

po chodnikach i szutrówkach na Grochowie :)
  • Hary

na tylach buwu jest ok
  • Wyznawczyni

w nocy w zime po ulicy albo w lesie wieczorkiem a ostatecznie po podworku( tylkio te nawroty)
  • skieRAS DUBoholic

ja mieszkam na targówku i biegam po tzw. obwodnicy
    czyli 2,2km pętli która znajduje sie pomiędzy blokami
  • Ola

Ja mieszkam w Olszewnicy Starej i tam jest duży las gdzie są super trasy
  • Anonim

a ja na skre sobie chdze tzn obok :)
  • Slh

a ja w lasku wolskim... jezu czy tu wszyscy z wawy sa ?
  • yarel

Na razie po bielańskich chodnikach; > Zacząłem kilka dni temu, więc pewnie za jakiś czas znudzi mi sie i znajdę bardziej wyrafinowane podłoże.
  • Anonim

heh ja jestem z radomia ale faktycznie najwiecej tu ludzi z wawy. Po przelamaniu zaczelam biegac kiedy mam na to ochote ( nie koniecznie jak jest ciemno). to tylko kwestia wstydu i bariery jaką sa reakcje przechodniow na osobe ktora biega..
  • Anonim

a ja mam bariery nie lubie jak sie ktos na mnie gapi w rozciągnietym dresie czerwona jak wracam, w nie ogarnietych wlosach itd. kiedys sie przelamie chociaz coraz szybciej sie ciemno robi :D taki plus np jezdzenia na rolkach bo sie szybko wszystkich mija.
  • Slh

biega sie dla zdrowia a nie dla pokazywania sie innym imo :)
  • Dorcia =)

zgadzam sie:) mnie to szczerze mówiąc nie obchodzi co ktos sobie o mnie pomysli jak wracam spodocna z mokrymi włosami ze stadionu:-)
  • Kamyk

Cytadela Warszawska, Kępa Potocka i czasami lasek bielański.
    pozdrawiam biegających
  • Goguś

Park Skaryszewski
  • Łukasz

Zawsze gdzies w terenie. Nie lubie biegac w kolko
  • Anonim

>Slh napisał
    >a ja w lasku wolskim... jezu czy tu wszyscy z wawy sa ?

nie wszyscy...ja mieszkam w Krakowie i zasuwam na bloniach...srednio 2 koleczka ...w sumie ok 9 km...

;)
  • X

park skaryszewski
  • sky is no limit

szczesliwice
  • Anonim

Stare bemowo-stadion Watu.