-
szczepa.
Gdzie najbardziej lubicie biegac... bo ja to czesto jezdze na dzialke i lubie po lesie biegac, rankiem powietrze w lesie jest cudowne :D... a jak nie jade to roznie... -
Anonim
-
Hary
-
Wyznawczyni
w nocy w zime po ulicy albo w lesie wieczorkiem a ostatecznie po podworku( tylkio te nawroty) -
-
skieRAS DUBoholic
ja mieszkam na targówku i biegam po tzw. obwodnicy
czyli 2,2km pętli która znajduje sie pomiędzy blokami
-
Ola
Ja mieszkam w Olszewnicy Starej i tam jest duży las gdzie są super trasy -
Anonim
-
Slh
-
yarel
Na razie po bielańskich chodnikach; > Zacząłem kilka dni temu, więc pewnie za jakiś czas znudzi mi sie i znajdę bardziej wyrafinowane podłoże.
-
Anonim
heh ja jestem z radomia ale faktycznie najwiecej tu ludzi z wawy. Po przelamaniu zaczelam biegac kiedy mam na to ochote ( nie koniecznie jak jest ciemno). to tylko kwestia wstydu i bariery jaką sa reakcje przechodniow na osobe ktora biega.. -
Anonim
a ja mam bariery nie lubie jak sie ktos na mnie gapi w rozciągnietym dresie czerwona jak wracam, w nie ogarnietych wlosach itd. kiedys sie przelamie chociaz coraz szybciej sie ciemno robi :D taki plus np jezdzenia na rolkach bo sie szybko wszystkich mija. -
Slh
-
Dorcia =)
zgadzam sie:) mnie to szczerze mówiąc nie obchodzi co ktos sobie o mnie pomysli jak wracam spodocna z mokrymi włosami ze stadionu:-) -
Kamyk
Cytadela Warszawska, Kępa Potocka i czasami lasek bielański.
pozdrawiam biegających -
-
Łukasz
-
Anonim
>Slh napisał
>a ja w lasku wolskim... jezu czy tu wszyscy z wawy sa ?
nie wszyscy...ja mieszkam w Krakowie i zasuwam na bloniach...srednio 2 koleczka ...w sumie ok 9 km...
;) -
X
-
sky is no limit
-
Anonim