Białystok [4878]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mieteck

Jak przyjechałem do Białego na długi weekend i ojciej pokazał mi Poranny, to o mało nie zachłysnąłem się kawą... w Białymstoku chcą zrobić OPERĘ!

Tutaj szczegóły: http://www.e-teatr.pl/pl/artykuly/1...

Co Wy na to? wygląda fajnie, ale kto u nas do cholery będzie chodził do opery???
  • AsiA

o matko az trudno uwierzyc;P Pewnie postawia jedna cegłe i skończa im sie fundusze;]
  • radzio

ja bym chodzil, fajna fazka
  • Anonim

spoko pomysl! a ty Radecki idz pokemony wyrywac i sie nie osmieszaj!
  • ?

pewnie ta opoera bedzie budowana podobnie jak lotnisko w białymstoku już dawno obiecywane przez władze

ale miejmy nadzieie że wyjdzie to całe przedsięwiecie
  • Evka

Jagiellonia ma mieć z tego profity,więc raczej budowa się zacznie,jednak załamuje mnie myśl jaki poziom będzie miała ta opera- z 5 lat pewnie minie(najmniej) zanim zostanie stworzona prawdziwa kadra operowa.
  • Torvus

Ja sie chętnie w niej pojawię.
  • radzio

suchar cipko ssij
  • Piotr Leon

Opera genialny pomysł! W końcu będą normalne koncerty jak w Poznaniu czy w Bydgoszczy, w końcu będą mogły występować u nas zespoły jak Lacrimosa, Porcupine tree, Dream Theater i inne, tylko żeby szybciej to postawili!!
  • Anonim

jestes prosty jak drut, moze gimnazjum to imponuje, ale nie mnie.
  • Anonim

to bylo do ardzia jakby co :]
  • eo; D

opera super sprawa. bialystok rozwinie sie kulturalnie. mysle ze inwestycja sie zwroci, tylko powinni sie najpierw zajac rzeczami najpotrzebniejszymi np. drogami. opery nie bylo tyle lat jakos ludzie zyli, a na drogach kosmos sie dzieje. ale pomysl z opera swietny!
  • radzio

ale za to fajny ziom ze mnie a z ciebie nieeeeeeeeee
    bo glupis ty niczym kogust biegnacy bez glowy
  • Anonim

taa bardzo fajny jeszcze wstaw sobie jedno pozerskie zdjecie np. jak siedzisz w hc samochodzie w kasku rajdowym. Obowiazkowo musi byc sephia albo czarno biale. Nie zapomnij oczu zmrozyc, wtedy bedzie jeszcze lepszy lans i bedziesz napewno super ziomkiem. Wszystkie rozowe malolatki poleca. Bedzie ekstra!
  • Anonim

sory dla innych za to, ze zasmiecam temat glupotami :P Pozdor
  • Piotr Leon

Ej tam przestańcie już sobie skakać do gardeł, nawet w sumie nie wiadomo o co poszło.
  • Piotr Leon

Ej tam przestańcie już sobie skakać do gardeł, nawet w sumie nie wiadomo o co poszło.
  • Anonim

ja tez przepraszam za zasmiecanie forum ale radzioooo to gej
  • radzio

wazka i suchar mi zazdroszcza ze jestem taki fajny to dlatego no i sucharku specjalnie dla ciebie zmieniam zdjecie heheheh
  • AsiA

kogut biegnacy bez głowy?;p
| |

BIAŁYSTOK - miasto seksu Lokalizacja/Localization: 53°06'57'' N 23°08'53'' E 164 m n.p.m./...

Fotki

Miejsca grona (11)