-
mieteck
Jak przyjechałem do Białego na długi weekend i ojciej pokazał mi Poranny, to o mało nie zachłysnąłem się kawą... w Białymstoku chcą zrobić OPERĘ!
Tutaj szczegóły: http://www.e-teatr.pl/pl/artykuly/1...
Co Wy na to? wygląda fajnie, ale kto u nas do cholery będzie chodził do opery??? -
o matko az trudno uwierzyc;P Pewnie postawia jedna cegłe i skończa im sie fundusze;]
-
radzio
-
Anonim
-
-
?
pewnie ta opoera bedzie budowana podobnie jak lotnisko w białymstoku już dawno obiecywane przez władze
ale miejmy nadzieie że wyjdzie to całe przedsięwiecie -
Evka
Jagiellonia ma mieć z tego profity,więc raczej budowa się zacznie,jednak załamuje mnie myśl jaki poziom będzie miała ta opera- z 5 lat pewnie minie(najmniej) zanim zostanie stworzona prawdziwa kadra operowa. -
Torvus
-
radzio
-
Piotr Leon
Opera genialny pomysł! W końcu będą normalne koncerty jak w Poznaniu czy w Bydgoszczy, w końcu będą mogły występować u nas zespoły jak Lacrimosa, Porcupine tree, Dream Theater i inne, tylko żeby szybciej to postawili!! -
Anonim
-
Anonim
-
eo; D
opera super sprawa. bialystok rozwinie sie kulturalnie. mysle ze inwestycja sie zwroci, tylko powinni sie najpierw zajac rzeczami najpotrzebniejszymi np. drogami. opery nie bylo tyle lat jakos ludzie zyli, a na drogach kosmos sie dzieje. ale pomysl z opera swietny! -
radzio
ale za to fajny ziom ze mnie a z ciebie nieeeeeeeeee
bo glupis ty niczym kogust biegnacy bez glowy -
Anonim
taa bardzo fajny jeszcze wstaw sobie jedno pozerskie zdjecie np. jak siedzisz w hc samochodzie w kasku rajdowym. Obowiazkowo musi byc sephia albo czarno biale. Nie zapomnij oczu zmrozyc, wtedy bedzie jeszcze lepszy lans i bedziesz napewno super ziomkiem. Wszystkie rozowe malolatki poleca. Bedzie ekstra! -
Anonim
-
Piotr Leon
Ej tam przestańcie już sobie skakać do gardeł, nawet w sumie nie wiadomo o co poszło. -
Piotr Leon
Ej tam przestańcie już sobie skakać do gardeł, nawet w sumie nie wiadomo o co poszło. -
Anonim
-
radzio
wazka i suchar mi zazdroszcza ze jestem taki fajny to dlatego no i sucharku specjalnie dla ciebie zmieniam zdjecie heheheh -
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Białystok
- Załóż własne grono tematyczne