-
Ifka ŚliFka
czyli taki, po wizycie u którego nie będę płakać;]
/ostatnio rozwyłam, się jeszcze w salonie;P/
prosze o rade
z góry dzieki:) -
Anonim
edward nozycoreki(nie strzyze jak nie lyknic co najmniej cwiarteczki:]) -
radzio
-
*♥..Bubu..♥*
MATRIX
wyszynskiego bodajze
chodze tam non stop
babki sa extra....idz do Marty (podobna do frytki z BB)
powiesz co chcesz i ona Ci powie czy warto, czy dobrze bedziesz wygladac itd...
oczywiscie sa gusta i gusciki no ale mi odpowiada w 100%tach -
-
Ifka ŚliFka
panowie prosze-nie zgrywajcie się
Bubu- ja chce isc do fryzjera ktory sam mi powie co chce mi zrobic!!!musi to byc ktos z fantazja i polotem!!!
a nie ze ja mu powiem co ma zrobic a i tak moja wizja bedzie sie roznila od tehgo co mi zrobi na glowie:/ -
Anonim
Ty nie chces zisc do fryzjera, tylk odo stylisty. od teg ozacnizjmy. musisz isc do tego przy centralu. on niezle kozie bobki potrafi na glowie zrobic i jeszcze bedziesz musiala za to slono zaplacic:]
a jels ichodzi o ta frytke, to ja bardz ochetnie skorzystam z jej uslug:] przyjde i powiem: "poprosze na KENA":> -
Ifka ŚliFka
-
*♥..Bubu..♥*
no i o tym wlasnie mowie...........wejdziesz i powiesz do Pani Marty + prosze cos mi na glowie zrobic (bez skojarzen prosze;p)
i ona sie Toba zajmie....powaga....ja tez mialam problemy z kudlami moimi...sprobuj co Ci zalezy nie ten to nastepny
mi pasuje -
Anonim
za strzyzenie? wiem, ze faceci placa okolo 30zł. panie wiecej. jeszcze zalezy co on tam wymysla:) a zaklad miesci sie dokladnie na rogu skrzyzowania ulic sklodowskiej i legionowej. niedaleko sadu. -
Anonim
mysle, ze jak ma nos jak 1tas diabla a'la fryta i lubi bara-bara w jacuzzi to mi tez podpasuje:> -
Anonim
na pewno zajebisty fryzjer jest na zachodzniej 13 moj kumpel Adrian rzuca sie w oczy;]]]wiem tez ze przemek niezle strzyze w salonie obok centralu ale adresu dokladnego nie znam;] -
*♥..Bubu..♥*
no ale meza ma i coreczke; ]
ale jest spoko babka
ma kolczyk w brwi, taka zmodernizowana mama; ] -
radzio
-
Anonim
-
*♥..Bubu..♥*
-
Anonim
-
*♥..Bubu..♥*
buahahha
i Ty tez miales?
Twoja fryzurka to wypasiona ja bym bobkow nie robila -
Anonim
mam w pracy kolege-geja, ktory sie tam wlasnie strzyze. i on ma jakies zeby na glowie:] kolezanka, ktora sie u niego strzyze ma na polowie zeby i wystrzyzone prawie do skory, a na drugiej czesci dlugie:] a ja osobiscie nosze swoja ulubiona fryzurke: krotko z przodu, dlugo z tylu i wasy na przedzie:] i to jest prawdziwy, nigdy nie przemijajacy style! z tym sie cuzje swobodnie i pewny siebie! niczym Zenek Martyniuk(szacunek zią!) -
*♥..Bubu..♥*
-
Agusiek Pani Adamczyk
Kasia w kudłatym raju na białówny..!!!! i Przemuś ktory kiedys tam pracowal a teraz w tym salonie na skłodowskiej... przy nocie... :D
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Białystok
- Załóż własne grono tematyczne