Białystok [4878]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ifka ŚliFka

czyli taki, po wizycie u którego nie będę płakać;]
    /ostatnio rozwyłam, się jeszcze w salonie;P/
    prosze o rade
    z góry dzieki:)
  • Anonim

edward nozycoreki(nie strzyze jak nie lyknic co najmniej cwiarteczki:])
  • radzio

byl ale dzis wyjechal
  • *♥..Bubu..♥*

MATRIX
    wyszynskiego bodajze

chodze tam non stop

babki sa extra....idz do Marty (podobna do frytki z BB)
    powiesz co chcesz i ona Ci powie czy warto, czy dobrze bedziesz wygladac itd...

oczywiscie sa gusta i gusciki no ale mi odpowiada w 100%tach
  • Ifka ŚliFka

panowie prosze-nie zgrywajcie się

Bubu- ja chce isc do fryzjera ktory sam mi powie co chce mi zrobic!!!musi to byc ktos z fantazja i polotem!!!
    a nie ze ja mu powiem co ma zrobic a i tak moja wizja bedzie sie roznila od tehgo co mi zrobi na glowie:/
  • Anonim

Ty nie chces zisc do fryzjera, tylk odo stylisty. od teg ozacnizjmy. musisz isc do tego przy centralu. on niezle kozie bobki potrafi na glowie zrobic i jeszcze bedziesz musiala za to slono zaplacic:]
    a jels ichodzi o ta frytke, to ja bardz ochetnie skorzystam z jej uslug:] przyjde i powiem: "poprosze na KENA":>
  • Ifka ŚliFka

a przy centralu to gdzie konkretnie???
    i słono tzn. ile????????????
  • *♥..Bubu..♥*

no i o tym wlasnie mowie...........wejdziesz i powiesz do Pani Marty + prosze cos mi na glowie zrobic (bez skojarzen prosze;p)
    i ona sie Toba zajmie....powaga....ja tez mialam problemy z kudlami moimi...sprobuj co Ci zalezy nie ten to nastepny

mi pasuje
  • Anonim

za strzyzenie? wiem, ze faceci placa okolo 30zł. panie wiecej. jeszcze zalezy co on tam wymysla:) a zaklad miesci sie dokladnie na rogu skrzyzowania ulic sklodowskiej i legionowej. niedaleko sadu.
  • Anonim

mysle, ze jak ma nos jak 1tas diabla a'la fryta i lubi bara-bara w jacuzzi to mi tez podpasuje:>
  • Anonim

na pewno zajebisty fryzjer jest na zachodzniej 13 moj kumpel Adrian rzuca sie w oczy;]]]wiem tez ze przemek niezle strzyze w salonie obok centralu ale adresu dokladnego nie znam;]
  • *♥..Bubu..♥*

no ale meza ma i coreczke; ]

ale jest spoko babka
    ma kolczyk w brwi, taka zmodernizowana mama; ]
  • radzio

przemek wlasnie dzis wyjechal podbijac wawe
  • Anonim

no to juz nie bedzie kozich bobkow na kudlach:/
  • *♥..Bubu..♥*

a to kozie bobki furrore robily tak?

hehhehehehehehehheee
  • Anonim

proste ze of kors:>
  • *♥..Bubu..♥*

buahahha
    i Ty tez miales?

Twoja fryzurka to wypasiona ja bym bobkow nie robila
  • Anonim

mam w pracy kolege-geja, ktory sie tam wlasnie strzyze. i on ma jakies zeby na glowie:] kolezanka, ktora sie u niego strzyze ma na polowie zeby i wystrzyzone prawie do skory, a na drugiej czesci dlugie:] a ja osobiscie nosze swoja ulubiona fryzurke: krotko z przodu, dlugo z tylu i wasy na przedzie:] i to jest prawdziwy, nigdy nie przemijajacy style! z tym sie cuzje swobodnie i pewny siebie! niczym Zenek Martyniuk(szacunek zią!)
  • *♥..Bubu..♥*

no comment :D
  • Agusiek Pani Adamczyk

Kasia w kudłatym raju na białówny..!!!! i Przemuś ktory kiedys tam pracowal a teraz w tym salonie na skłodowskiej... przy nocie... :D
| |

BIAŁYSTOK - miasto seksu Lokalizacja/Localization: 53°06'57'' N 23°08'53'' E 164 m n.p.m./...

Fotki

Miejsca grona (11)