Białystok [4878]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • yuShi

Ale bez żartów i na serio :D
    Gdzie w białymstoku można przedłuzyc włosy i za jaka cenę?
  • Broken Mind

nie slyszalam zeby w bialysmtoku mozna bylo to zrobic.ale jezeli cchesz mam namiary na dziewczyne w warszawie ktora bardzo dobrze potrafi to robić.(http://www.twistedhair. prv.pl popatrz sobie,tam sa tez namiary)
    ps.ale w sumie mozesz zapytac w salnie fryzjerskiem przy centralu nazwya sie on chyba cosmo ale nie jestem pewna.pracuje tam niejeaki Przemek,mysle ze jezeli ktos by by to robił to duze prawdopodobienstwo ze wlasnie On.
  • Anonim

Po co sie przedluza wlosy? no zeby byly dluzsze ok ale po co? mozna poczekac hehe?
  • Anonim

tylko wlosy przedluzaja? mnie by interesowalo raczej co innego...;]
  • blitzkrieg

Mnie interesuje przedłużenie doby.

Cena nie gra roli, tylko poważne oferty.
  • Broken Mind

narkotyki przedluzaja dobe a czasem nawet tygodnie; )
  • blitzkrieg

O, o, o! Na to bym nie wpadła - dzięki :P
  • Broken Mind

milego spozywania zycze; )

joke
  • yuShi

po to np. , ze jak jakiś *mily fryzjer* oszpeci Cię nową fruzura to żebyś mogl cofnąć;)
  • blitzkrieg

Postanowiłam być dziś miła oraz sympatyczna.

"Dostępne są u nas również usługi fryzjerskie. Jesteśmy jednym z niewielu zakładów, w którym dostępne są tak wyspecjalizowane usługi jak przedłużanie i zagęszczanie włosów."

Całość tutaj: http://www.bialystokonline.pl/katal...

Nie ma za co.
  • Broken Mind

PrzeM:mozna poczekac mowisz...wyobraz sobie ze mam wlosy sciete teraz na 9mm a chciałabym miec powiedzmy za pol roku wlosy do pasa.....to ile mialalbym na to czekac????
    przedluzanie wlosow to calkie ciekawa sprawa ja np.przedluzamal siebie,,nie do konca mozan to nazwac przedluzaniem ale z wlosow 10cm zrobiłam dredy i przedluzylam je syntetycznymi na długosc prawie 50cm....Tylko ze robiłam to w warszawie,ale za naprawde niska cene i zapewne w porownaniu z bialystockimi zakladami to sie bardziej oplaca,,,nawet doliczajac dojazd w ta i spowrotem do warszawy...
  • radzio

a ja mam dosc dlugie wlosy... wszedzie;]

moge sprzedac, bo chcem sciac;D
  • Rychoo!!!

Kama:
    "nie do konca mozan to nazwac przedluzaniem ale z wlosow 10cm zrobiłam dredy i przedluzylam je syntetycznymi na długosc prawie 50cm...."

fajnie to nawet wygladało; )
  • Y

[ fajnie to nawet wygladało ]
    No no
    Nie ma to jak mop na głowie. <*rotfl><
  • Broken Mind

won:P
    były zajebiste jeszcze do dzis leza u mnie na szafie :)
  • Y

I dobrze. Niech leżą.; ]
  • - ۞-Hanuś- ۞-

ja wiem że normalnie w zakładach doczepiaja pasma dowolnej długości,,,i nie takie na zacisk tylko normalnie zgrzewane,,ok 10 do 15 zł za pasmo,,,moje po dopczepieniu trzymały sie ok 3 miesiecy,,,tylko że ja doczepiałam sobie dwa pasma
  • Anonim

Apropos przedluzania -- gdyby ktos chcial to mam gdzies maila z tabletkami dla panow.
  • jaca

jezeli ktos takich potrzebuje, to wspolczuje:)
  • Pan Maks

ja moge odstąpić szwedzką pompkę do przedłużania tego i owego może i włosy pociągnie
| |

BIAŁYSTOK - miasto seksu Lokalizacja/Localization: 53°06'57'' N 23°08'53'' E 164 m n.p.m./...

Fotki

Miejsca grona (11)