-
yuShi
Ale bez żartów i na serio :D
Gdzie w białymstoku można przedłuzyc włosy i za jaka cenę? -
Broken Mind
nie slyszalam zeby w bialysmtoku mozna bylo to zrobic.ale jezeli cchesz mam namiary na dziewczyne w warszawie ktora bardzo dobrze potrafi to robić.(http://www.twistedhair. prv.pl popatrz sobie,tam sa tez namiary)
ps.ale w sumie mozesz zapytac w salnie fryzjerskiem przy centralu nazwya sie on chyba cosmo ale nie jestem pewna.pracuje tam niejeaki Przemek,mysle ze jezeli ktos by by to robił to duze prawdopodobienstwo ze wlasnie On. -
Anonim
Po co sie przedluza wlosy? no zeby byly dluzsze ok ale po co? mozna poczekac hehe? -
Anonim
-
-
blitzkrieg
Mnie interesuje przedłużenie doby.
Cena nie gra roli, tylko poważne oferty. -
Broken Mind
-
blitzkrieg
-
Broken Mind
-
yuShi
po to np. , ze jak jakiś *mily fryzjer* oszpeci Cię nową fruzura to żebyś mogl cofnąć;) -
blitzkrieg
Postanowiłam być dziś miła oraz sympatyczna.
"Dostępne są u nas również usługi fryzjerskie. Jesteśmy jednym z niewielu zakładów, w którym dostępne są tak wyspecjalizowane usługi jak przedłużanie i zagęszczanie włosów."
Całość tutaj: http://www.bialystokonline.pl/katal...
Nie ma za co. -
Broken Mind
PrzeM:mozna poczekac mowisz...wyobraz sobie ze mam wlosy sciete teraz na 9mm a chciałabym miec powiedzmy za pol roku wlosy do pasa.....to ile mialalbym na to czekac????
przedluzanie wlosow to calkie ciekawa sprawa ja np.przedluzamal siebie,,nie do konca mozan to nazwac przedluzaniem ale z wlosow 10cm zrobiłam dredy i przedluzylam je syntetycznymi na długosc prawie 50cm....Tylko ze robiłam to w warszawie,ale za naprawde niska cene i zapewne w porownaniu z bialystockimi zakladami to sie bardziej oplaca,,,nawet doliczajac dojazd w ta i spowrotem do warszawy... -
radzio
a ja mam dosc dlugie wlosy... wszedzie;]
moge sprzedac, bo chcem sciac;D -
Rychoo!!!
Kama:
"nie do konca mozan to nazwac przedluzaniem ale z wlosow 10cm zrobiłam dredy i przedluzylam je syntetycznymi na długosc prawie 50cm...."
fajnie to nawet wygladało; ) -
[ fajnie to nawet wygladało ]
No no
Nie ma to jak mop na głowie. <*rotfl>< -
Broken Mind
-
-
- ۞-Hanuś- ۞-
ja wiem że normalnie w zakładach doczepiaja pasma dowolnej długości,,,i nie takie na zacisk tylko normalnie zgrzewane,,ok 10 do 15 zł za pasmo,,,moje po dopczepieniu trzymały sie ok 3 miesiecy,,,tylko że ja doczepiałam sobie dwa pasma -
Anonim
Apropos przedluzania -- gdyby ktos chcial to mam gdzies maila z tabletkami dla panow. -
jaca
-
Pan Maks
ja moge odstąpić szwedzką pompkę do przedłużania tego i owego może i włosy pociągnie
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Białystok
- Załóż własne grono tematyczne