-
majek
Ktora z bialostockich szkol jezykowych jest wg. was najlepsza w tym co robi??
Uscislajac chodzi mi o francuski i angielski xD -
-
Qń
pytanie w stylu jaka jest najlepsza muzyka lub jaki jest najlepszy samochod. zalezy co chcesz osiagnac
-
Anonim
-
-
Ifka ŚliFka
>majki prosto z jamajki napisał
>TopSchool
>na sienkiewicza
>metodą Callana uczą, wg mnie najlepsza:)
no raczej
i moj najukofanszy nauczyciel
Chris
masta of dizasta!!! -
kowej
-
Anonim
>kowej napisał
>A ja polecam Onho Prima na Sienkiewicza D.H Trzy kłosy.
Chodziłem tam kiedyś ...nuuudy i starata czasu. Pół godziny czekasz na innych az łaskawie skończa zadanie robić. Nie po to sie płaci zeby bezczynnie siedzieć. Lektor też był jakiś flegmatyczny.
-
kowej
No zależy na kogo trafisz, zawsze można się przenieść. Jak się napisało rozszerzoną maturkę na 87% to chyba nie jest tak źle z tą szkołą. -
aGUCHa
-
Mr Energy
-
Montana
2 lata spędzone w Empiku i rok w Primie. Wg mnie Prima lepsza a i tańsza, choć tak czy siak wszystko zależy od lektora na jakiego trafisz... -
prokop.
-
Ifka ŚliFka
no wlasnie znajomi tez mni odradzali empik jesli chodzi o nauke angielskiego
a co do najlepszej....moznaby gdybac w nieskonczonosc
przede wszystkim musisz podjac decyzje jaka metoda chcesz sie uczyc-tradycyjna czy callana
wtedy polowa szkol ci odpadnie
i bedziesz mogl wybrac spomiedzy mniejszej liczby
ja osobiscie pol roku uczylam sie Callanem i bardzo polecam! -
justynka.
Ja uczyłam się 2 lata w Empiku i byłam bardzo zadowolona, potem zmienił się nauczyciel i po 3 miesiącach zrezygnowałam, tak jak połowa mojej grupy...
Natomiast ostatni rok uczyłam się w homeschool i tu naprawdę mogę polecić. Nie jest to masówka, jako jedyni w Bstoku mają PASE, naprawdę dbają o studentów. Plusem jest też to, że uczą tylko angielskiego. Moja grupa była świetnie dobrana pod względem poziomu, miałam styczność z kilkoma nauczycielkami i każda była w porządku. Zawsze przygotowana do lekcji. Uczą mówić, bardzo zwracają uwagę na speaking.
Naprawde jestem zadowolona :) Co chyba widać w powyższym opisie. -
Anonim
-
majek
>Ag. napisała:
>NIE polecam Języków Świata
A scislej cos??
Czyli jak narazie najwieksze poparcie za Top Englisch School xD
A co z francuskim?? Gdzie warto sie go uczyc??
A moze ktoras ze szkol jest dobra w nauce i tego i tego? -
Anonim
Top English School , hmm kiedys tam chodziłem (około roku) i musze przyznać że całkiem niezle, ale gramatyki to na dobrą sprawę w ogole tam się nie nauczysz. Jeśli zalezy ci tylko i wyłącznie na konwersacji to bedzie najlepszy wybór. -
gramatyki sie nie nauczysz?
nauczysz się tak gramatyki ze nie bedziesz się nawet zastanawiał jak sformułować swoje myśli :) poprostu gramatyka wejdzie Ci w krew -
Anonim
To chciałbym zobaczyć jak po Callanie bedziesz umiał napisac list, opowiadanie etc.
I nie jest to tylko moje zdanie. -
przed FC tłukliśmy pół roku próbne listy, podania, dokumenty, próbne testy, zadania gramatyczne etc.
przecież właśnie z tego składa sie FC!!!
tak samo CAE do którego się teraz ucze.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Białystok
- Załóż własne grono tematyczne